FPS & TPS

Destiny: Rising: Nova SF pucačina iz Destiny univerzuma stiže na pametne telefone

Radnja igre će se odvijati u posebnoj eri u odnosu na glavni serijal, a igrači će u njoj moći da vide i neka poznata lica iz dosadašnjih igara ali će upoznati i neke nove likove

Destiny: Rising
Izvor: NetEase Games

Poznati naučno-fantastični serijal Destiny uskoro stiže na pametne telefone. Nova video igra pod imenom Destiny: Rising, u verzijama za Android i iOS operativne sisteme, (u beta verziji) stiže već u novembru.

O samoj igri, na čijem razvoju je radio kineski studio NetEase Games, ne se zna mnogo. Otkriveno je samo da će moći da se igra iz prvog ili iz trećeg lica, kao i da će podržavati igranje pomoću PlayStation, Xbox i drugih kontrolera.

Radnja igre će se odvijati u posebnoj eri u odnosu na glavni serijal. Igrači će u njoj moći da vide i neka poznata lica iz dosadašnjih igara, ali će upoznati i neke nove likove.

Destiny: Rising
Izvor: YouTube / Destiny Rising

Novi Destiny: Rising će imati sličnu strukturu kao i dosadašnje igre serijala: kampanju, kooperativne Strike misije za šest igrača, kao i nove PvE i PvP modove.

Ova epska naučno-fantastična RPG pucačina igračima donosi brojna egzotična oružja, mogućnost gradnje klanova i veliki broj opcija za kreiranje likova.

Zatvoreno testiranje počinje 1. novembra, s tim što će u njemu moći da učestvuju samo registrovani igrači iz SAD i Kanade. Zvanično lansiranje igre predviđeno je za 2025. godinu.

BONUS VIDEO: