Anakonda

Uskoro ćemo moći da igramo Call of Duty kao Niki Minaž

Pored noviteta koje donosi peta sezona, Activision obeležava 50 godina hip hopa dodavanjem poznatih operatera.

Izvor: Call of Duty

Ako ste ikada upalili Call of Duty i iz nekog razloga pomislili da toj igri fali Niki Minaž, imamo odličnu vest za vas - uskoro ćete moći da odaberete Niki Minaž kao svog operatera u Warzone i Modern Warfare II. Activision u 5. sezoni obeležava 50 godina hip hipa, a pored popularne umetnice moći ćete da zaigrate i kao Snup Dog, ali i 21 Sevidž.

Ovo je prvi put da se poznata ličnost ženskog pola nađe u Call of Duty igrama kao operater, a u prošlosti smo imali priliku da vidimo mnoga poznata lica iz raznih sfera, pa su se u bitkama našli Mesi, Nejmar, Pogba, Durent, ali i Brus Vilis i Silvester Stalone, između ostalih.

Snup Dog se već nekoliko puta našao u igri, ali ovo nije prvi put ni da Activision sarađuje sa Niki Minaž. Umetnica se prošle godine našla u "Squad Up" spotu za Modern Warfare II, u kojem su takođe bili Lil Bejbi, Bukajo Saka i Pit Dejvidson.

Ukoliko vas, ipak, ne interesuje prisustvo hip hop zvezde u igru, na zvaničnoj stranici igre možete da vidite šta sve donosi peta sezona, od oružja do mapa. Datum lansiranja nove sezone će se desiti 2. avgusta, a biće dostupna na svim platformama na kojima su Warzone i Modern Warfare II igre lansirane.

BONUS VIDEO: