5 fotografija

Ronaldo ispao iz Top 5 FIFA 23 igrača, objavljeni bodovi prvih 100 fudbalera

Autor Marko Čavić

Ruski sajt objavio slike ocena prvih 100 fudbalera u FIFA 23 igri među kojima je i samo jedan Srbin sa 86 bodova!

Izvor: YouTube / EA Sports FIFA / Screenshot

Tokom 30. avgusta, korisnici Xbox One konzole neočekivano su mogli da pokrenu FIFA 23 igru - mesec dana pre izlaska same igre.

Gejmeri su odmah počeli da otkrivaju ocene fudbalera, a EA ih obično prijavljuje u poslednjem trenutku i to je trenutak koji mnogi fanovi fudbala s nestrpljenjem očekuju.

Sad to ne moraju da rade, jer su se FIFA 23 ocene fudbalera već pojavile onlajn i jasno je da među najvećim zvezdama najvažnije sporedne stvari na svetu lidera nema - čak pet igrača ocenjeno je istom, najvišom ocenom - 91.

Tako Mbape, Benzema,De Brujne, Mesi i Levandovski imaju 91 bod na karti, Ronaldo ima 90, kao i Salah, Nojer, Van Dajk i Kurtoa.

Sledećih 10 fudbalera ima ocenu 89, pa još 10 88, a onda čak 13 fudbalera deli skor od 87 iza kojih se smenjuju igrači u prvih sto, koji zatvaraju početnu listu s najmanje 86 bodova.

Od ostalih bitnih promena ističemo Nejmara, čiji je rejting pao za još dva boda - na 89. A Vinisijus Žunior, koji je imao fantastičnu sezonu, dobio je kartu sa rejtingom 86, iako se u poslednjem nastavku igre ovaj fudbaler zadovoljio daleko skromnijim indikatorom uspeha - 80.

Na pet slika ekrana, koliko je objavio jedan sajt koji prati FIFA dešavanja nalazi se i samo jedan igrač ispod zastave Srbije - Milinković-Savić sa 86 bodova na svojoj kartici.

FIFA 23 će biti dostupna po ceni od 70 evra za osnovno izdanje i u FIFA 23 Ultimate Edition izdanju za 20 evra više od 30. septembra i 1. oktobra za PC i konzole, čime je dosad obuhvaćena najveća zajednica platformi - Steam, EPIC Store, Stadia, Nintendo Switch, PlayStation 4 i PlayStation 5, kao i Xbox Series X i S i Xbox One konzole. Takođe, FIFA 23 u svim izdanjima biće dostupna od prvog dana na EA Play platformi po ceni od 3,99 evra mesečno i u okviru EA Play Pro servisa.

Na kraju je ostalo još samo da kažemo da je ovo poslednje EA Sports FIFA izdanje i da su kompanije krenule svaka svojim putem u budućnosti…

Šta kažete na ove ocene?

FIFA 23 trejler
Izvor: EA Sports FIFA

FIFA 23 Juventus
Izvor: EA Sports FIFA Italia

FIFA 23 Career Mode VIDEO
Izvor: EA Sports FIFA