8% podrške :D

NAJGORE OCENJENA IGRA IKAD: eFootball se obrukao za sve pare, iako je besplatan…

Čekamo zakrpe pa da vidimo da li će se najniža ocena na Steam platformi do sada možda popraviti.

Izvor: SMARTLife / Konami

Već smo vam pokazali izuzetno loše animacije i totalno neprirodnu fiziku igre eFootball 2022 čim se pojavila u prodaji tj. postala dostupna za preuzimanje.

Sad kad je prošao jedan dan vreme je da vidimo šta o igri kaže publika, a ne kaže ništa dobro…

Fudbal koji bi trebalo da zameni PES nije dobro prošao tokom prva 24 sata kod publike, a ni kritika mu dosad nije bila naklonjena kao ranije.

Najnovije izdanje nekadašnjeg PES-a na Unreal Engine-u za sada, čini se, nije zadivilo nikog, a trebalo je da bude upravo to - novo poglavlje uspešne fudbalske simulacije.

eFootball 2022 se 30. septembra pojavio na Steam platformi, zajedno sa igrama u PlayStation (PS4 i PS5), Xbox (One i S/X) i Windows 10 prodavnicama i za samo par sati poneo je titulu najgore ocenjenog naslova na Steam platformi!

Ocena je niža čak i od ocene igre koju mnogi vole da mrze - Flatout 3 - koja ima “visokih“ 15% pozitivnih ocena na Steam-u. Novi eFootball, koji je podsećamo vas besplatan, ima ocenu od jedva OSAM PROCENATA! Igrači je ismevaju, pokazali smo vam upravo probleme sa animacijom, a igračima smetaju i brojni bagovi i promašena fizika.

Metacritic ocena nije, zapravo loša - stručni sajtovi dali su eFootball 2022 uglavnom sedmicu za sada, recimo IGN je zaokružio ocenu na 70%, GameSpot još uvek veća, ali konkurent FIFA 22 ima visoku ocenu osam, što je za ovaj medij više nego pristojno. Što se publike tj. igrača na Metacritic sajtu tiče - jadno, tek 4,1 do 4,3 ocena za sada na različitim platformama.

Ipak, dajmo šansu Konami timu da se iskupi za sve zakrpama i dorađenim gameplay-om, koji mora da stigne u narednim danima. Verujemo da su svesni da su u etar pustili nešto što nije dovoljno kvalitetno da zameni voljeni PES.

Verujemo da će se i ocene, ako Konami popravi sve, početi brzo da raste…

Jeste li već preuzeli i igrali eFootball 2022? Šta kažete?

eFootball 2022 Launch Trailer VIDEO
Izvor: eFootball