Čekamo još!

OTKRIVEN PRVI GAMEPLAY ZA BIVŠI PES: eFootbal nije oduševio nikog, pogledajte kako izgleda!

Sačekaćemo još neko vreme da nas bivši PES privoli na svoju stranu terena, jer ovo što vidimo sad i nije nešto naročito…

Izvor: SMARTLife / Konami

Iako je prelazak sa Fox engine-a na Unreal Engine bio hit najava, veću radost igrača tokom najave transformacije PES serijala u eFootball izazvala je Konami najava prelaska na free2play model.

To je označilo novu eru i činjenicu da PES, odnosno eFootball, postaje besplatan za sve.

Konami je odlučio da eFootball izađe 30. septembra, sa ponudom koja uključuje za početak devet timova, nekoliko stadiona i posebnih stvari, a ponuda će vremenom biti proširivana, jer su planirane mesečne i kvartalne dopune.

Zvaničan gameplay još nije prikazan, ali su dežurni “tasteri“ otkrili preko YouTube i Twitter naloga čak 11 minuta različitih delova igre, koji će kasnije biti prezentovani zvanično.

Iako je originalni video brzo obrisan sa mreže, što je podgrejalo šuškanja da se radi o pravoj stvari, brojni negativni komentari nanizali su se jedan na drugi zbog čudnih animacija prilikom sudara igrača, neobične fizike kretanja lopte, iseckanih animacija publike i stadiona itd. Recimo, u videu koji prikazuje meč između Mančester Junajteda i Arsenala mogu se videti mnogi problemi, i to neki od ovih što smo gore nabrojali.

Hoćete da čujete još nešto bizarno u najmanju ruku - sekvence između aktivnosti su, ako se mi dobro sećamo, potpuno iste kao što su bile u PES izdanjima od prošle i godine pre te!

Iako nam se ne sviđa ovo što vidimo, sačekaćemo još neko vreme da pogledamo i zvaničan gameplay video, ako ga uopšte bude i bilo ili da odigramo taj novi besplatan PES, izvinite, eFootball, pa ćemo tad doneti konačan sud o svemu! Uostalom, ne znamo iz koje je verzije svaki od ovih videa nastao...

Šta vi mislite o ovome što vidite u Twitter objavi?