Skriveni dragulj

UŠTEDITE NOVAC, BESPLATNO PREUZMITE NOVU IGRU: Akcioni RPG ruši granice između epske i naučne fantastike

Požurite, nije ostalo još puno vremena do isteka ove akcije!

Izvor: SMARTLife / tinyBuild

Kako uskoro počinje leto, mnoge platforme za kupovinu video igara organizuju razne akcije sa znatno jeftinijim cenama.

Jedna takva platforma je i GOG, a najbolji način da se privuku nove potencijalne mušterije je taj da im se ponudi nešto potpuno besplatno.

Svi ljubitelji akcionih RPG video igara imaju priliku besplatno da zaigraju Hellpoint, u pitanju je video igra nalik Dark Souls serijalu, koja kombinuje epsku sa naučnom fantastikom. Da biste preuzeli besplatnu igru potrebno je da posetite GOG stranicu i da se prijavite putem vaše email adrese, ukoliko nemate postojeći nalog.

Zanimljivo je da Hellpoint ima i multiplejer režim, odnosno mod gde više igrača mogu da igraju i to preko samo jednog ekrana (split-screen). Ovaj naslov je izašao u julu 2020. godine i čini se da nije izazvao neku "veliku galamu", iako je dobio poprilično zadovoljavajuće ocene od strane korisnika koji su kupili ovu igru.

Hellpoint će biti dostupan za besplatno preuzimanje do 15 časova 16. juna, a jednom kada je preuzmete ostaje zauvek u vašem vlasništvu. Ova igra je izašla za PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch i PC, a treba napomenuti da je besplatna verzija sa GOG-a samo za računare. 

U nastavku pogledajte trejler i gejmplej za ovu igru.

Hellpoint trejler
Izvor: PlayscopeTrailers
Hellpoint gejmplej
Izvor: HygoCMB

Tagovi