Android gejming

APEX LEGENDS STIŽE NA TELEFONE: Potpuno besplatna pucačina počinje fazu testiranja, prvo na Android uređajima

Zvanično najavljena popularna pucačina za pametne telefone!

Izvor: SMARTLife / Electronic Arts

Veoma popularna besplatna pucačina Apex Legends će izaći za Androd i iOS uređaje!

Već ovog proleća počeće prvo regionalno testiranje, najpre u Indiji i na Filipinima, pa potom u ostatku sveta, a ovu igru će prvo probati tamošnji Android korisnici.

Šta je Apex Legends?

Apex Legends je Battle-Royal tip video igre, što znači da ćete morati da porazite sve ostale igrače kako bi opstali jedini na mapi.

Ono što razlikuje Apex Legends od sličnih igara kao što su Fortnite i PUBG je to što u ovoj igri Electronic Arts-a imate dobar izbor likova sa svojim prednostima, manama i magijama koje će pomoći vašem timu (jedan tim čine tri igrača, a ne mogu dva ista lika da se izaberu) da opstane.

Pred svaku partiju, igrač i njegovi saigrači biraju gde će da iskoče na mapi, potom sledi traženje/skupljanje što bolje opreme kako bi bili spremni za sukob sa ostalih 57 igrača (ukupno 20 timova po tri igrača). Kako vreme odmiče i kako ima manje igrača u partiji, tako se mapa sužava sve dok ne ostane samo jedan tim. 

Ovu igru možete već sada igrati besplatno na računarima, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X i Nintendo Switch konzoli. Od nedavno se Apex Legends pojavio i na Steam platformi. Jednom kada ova igra izađe za telefone, nećete moći da se takmičite protiv igrača koji igraju na PC ili konzolama, pošto je napravljena posebna verzija za pametne uređaje.

Kako video igre postaju sve popularnije, ne čudi odluka Electronic Arts kompanije da ovu igru plasira za telefone, pošto je industrija mobilnih video igara znatno profitabilnija nego ona za računare i konzole. Zbog toga već sada postoje popularne video igre na telefonima kao što su GTA, Call of Duty, PES, FIFA, PUBG, League of Legends: Wild Rift i mnoge druge!

EA je objavio i prve fotografije iz mobilne verzije te igre, njih možete pogledati u galeriji. U nastavku pogledajte gejmplej sa računara/konzola.

Apex Legends
Izvor: Apex Legends
Apex Legends gejmplej (MobIT)
Izvor: PolgyonGuides

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.