Razbijte petlju

MESEC DANA OD IZLASKA, STIGLE LOŠE VESTI: Interesantna pucačina ponovo odložena

Moraćemo da sačekamo još malo na novu igru kompanije Bethesda Softworks.

Izvor: SMARTLife / Bethesda Softworks

Video igra Deathloop je ponovo odložena iako je trebala da izađe već 21. maja ove godine.

Ova veoma interesanta pucačina koju razvija studio Arkane's Lion najpoznatija po naslovu Dishonored, će izaći 14. septembra.

"Iskoristićemo ovo dodatno vreme kako bi ostvarili naš cilj, a to je da napravimo zanimljivo, stilizovano i iskustvo koje će "ispresavijati um" igrača! Izvinjavamo se zbog dodatnog čekanja i zahvaljujemo se na vašoj strasti i uzbuđenosti" - stoji u objavi ovog studija.

Radnja Deathloop igre je smeštena u 1960. godini, a u pitanju je miks pucačine i akcije sa elementima spomenute igre Dishonored (šunjanje, ubistva...). Kako je glavni lik zamršen u petlji, kao i ostali njegovi protivnici, vaš zadatak je da obavite sve misije, što ukoliko ne učinite moraćete iznova da počnete. Svakom novom igrom učite sve više kako biste jednom za svagda razbili petlju. Deluje interesantno kao miks Hitman i Dishonored video igre, ali ovde je premisa "ponavljanje je majka znanja".

Iako je Bethesda postala vlasništvo Microsoft kompanije, ova igra će prvo izaći za PC i PS5. U objavljenom video snimku, direktor ove igre Dinga Bakaba je rekao da je to bila "teška odluka", ali je potom objasnio da je ista doneta kako bi se "osiguralo zdravlje i bezbednost svih radnika u studiju".

Prethodno je ova igra već jednom bila odložena i to za 21. maj zbog pandemije koronavirusa. Sve ovo znači da će korisnici Xbox konzole verovatno čekati još više na ovu igru, pošto su ona i GhostWire: Tokyo "vremenske ekskluzive" PlayStation 5 konzole, ali će se u isto vreme pojaviti i na računarima.

U nastavku pogledajte trejler i gejmplej ove pucačine.

Deathloop (MobIT)
Izvor: GameNews PlayStation
DEATHLOOP PlayStation 5 video (MobIT)
Izvor: PlayStation
Deathloop trejler
Izvor: IGN

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.