Tužna vest

TRAGIČNA SMRT GLUMICE: "Izgubili smo našu vešticu..." (FOTO, VIDEO)

Imala je samo 39 godina…

Izvor: MONDO / Capcom

Resident Evil: Village glumica preminula je iznenada u 39. godini.

Prema rečima izvora bliskih Capcom kompaniji, koja je izdavač pomenute igre, umrla je od teškog oblika kancera, koji je bio vrlo progresivan.

Dženet Maus, glumica, koja je pozajmila glas zlokobnim vešticama u novom Capcom naslovu Resident Evil: Village preminula je iznenada kod svoje kuće. Glumica je pozajmila glas za nekoliko različitih likova u igri, uključujući i najvažnije - "ćerkama", koje služe od nedavno popularnu, gospođu Dimitresku i koje se nalaze u finalnoj borbi na kraju igre.

Capcom je izjavio saučešće porodici na društvenim mrežama i podelio tugu zbog njene smrti. Osim što je udahnula život zastrašujućim damama iz novog Resident Evil-a, glumica je bila cenjen trener glume u Holivudu, a igrala je u filmu Charm City Kings i napisala scenario za My Effortless Brilliance.

Iako je ovo prva video igra u kojoj će se pojaviti, Resident Evil zajednica je pokazala ogromnu podršku pokojnoj glumici u Capcom-ovoj objavi. Nažalost, ovakve stvari podsete nas na to koliko je svaki pojedinac u jednom tako velikom projektu kao što je video igra, zapravo ima izuzetno važnu ulogu.

Fanovi igre zamerili su Capsom ekipi što je u objavi smrti mlade Dženet korišćen jedan od likova iz igre, koji je ona tumačila, a ne njena slika stvarnog života.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

(MONDO / Play! Zine)

Resident Evil Village video (MobIT)
Izvor: Resident Evil