Brutalno!

RAMBO I ČAK NORIS NA JEDNOM MESTU: Akcioni likovi u World of Tanks igri, pogledajte! (VIDEO)

Tu je i Kurt Rasel!

Ukoliko vam nije bilo dosta Čaka Norisa u video igri World of Tanks za računare, vi baš onda imate sreće!

Sada popularni Čak reprizira svoj ulogu Džejmsa Bredoka (film - Missing in Action) zbog koje je dobio kultni status neuništivog čoveka.

Nova verzija video igre World of Tanks za konzole, odnosno zakrpa 6.0 je donela novi engine sa brojnim grafičkim pobljšanjima, kao i novi interfejs. Ipak, sve to pada pod drugi plan pošto su pozornicu preuzeli Bredok, legendarni Rambo koga glumi Silvester Stalone i Snejk Pliskin koga glumi Kurt Rasel (Bekstvo iz Njujorka i Bekstvo iz Los Anđelesa)! 

Očigledno da je Wargaming studio bio inspirisan legendarnim akcionim filmovima iz osamdesetih godina prošlog veka. U okviru Action Heroes događaja, ovi akcioni heroji dolaze kao komandiri jedinica, tako je Snejk Pliskin komandir Object 285 v5, Džon Rambo vodi glavnu reč u američkom Concept 1B i to sa sve legendarnim nožem kao bajonetom na cevi tenka, dok Čak Noris komanduje STRV K tenkom!

Jednom kada se sezona završi u februaru, ovi filmski heroji će napustiti ratno polje! Vaši komandiri će moći da nauče nove veštine koje će vam dati dodatne sposobnosti u samom ratu. U ovoj igri za konzole, PlayStation igrači će moći da odmere snagu sa Xbox gejmerima pošto ta igra podržava cross-platform opciju!

World of Tanks je dostupan za Xbox One, PlayStation 4, ali i za najnoviju generaciju konzola, Xbox Series X i Series S, odnosno za PlayStation 5! Postoji i PC verzija koja kao što smo napomenuli već ima Čak Norisa.

World of Tanks Action Heroes (MobIT)
Izvor: World of Tanks Console

Sa kim ćete vi prvo zaigrati?

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

(MONDO)