Spektakl!

RAJ ZA OČI: Pogledajte koliko dobro izgleda igra kad je "pojačate do panja" u 4K sa Ray Tracing-om! (FOTO, VIDEO)

Cyberpunk 2077 izgleda spektakularno, uživajte!

Nedavno završena, nadamo se poslednja epizoda Night City Wire događaja, donela je dosta novih detalja o Cyberpunk 2077, ali još nešto novo smo imali priliku da vidimo nakon samog događaja.

Zapravo, u moru noviteta to je objavljeno nekako usput, pa smo na prvi mah prevideli ovaj biser, koji vam sad donosimo na uživanje!

Radi se o tome kako Cyberpunk 2077 izgleda sa svim podešavanjima na maksimumu, sa uključenim RAY-TRACING DETALJIMA i u 4K rezoluciji. Video je emitovan na zvaničnom kanalu kompanije Nvidia, zbog čega smo ga i prevideli u prvi mah, koja je svog pulena iz RTX 3000 serije grafičkih karti koristila za dostizanje ovih detalja.

RTX 3080 grafička se i nalazi među preporučenim grafičkim jedinicama za one koji žele da uživaju u igri na koju toliko dugo čekaju. U ovom videu su uključene sve finese - ambijentalna unapređenja, refleksije sa odsjajem vode, neona i rasvete, različiti tipovi senki, iscrtavanje udaljenih predmeta i okoline i sve ostalo.

U videu ujedno možete čuti i par komentara u vezi sa bogatim detaljima igre, kroz koje će vas voditi ljudi, koji su je i stvarali, a na linku možete pronaći osvežene sistemske zahteve, ako niste uspeli da dospete do RTX modela.

Uživajte i javite koliko ste blizu ili daleko od ovakvog igranja! :)

I još jedna stvar za kraj... ;)

Cyberpunk 2077 CD PROJEKT RED RTX 3080 GAMEPLAY video (MobIT)
Izvor: NVIDIA GeForce