Najbolji dosad

FOOTBALL MANAGER 2021: Pogledajte novitete najbolje sportske simulacije za ovu sezonu! (VIDEO)

Nestrpljivo čekamo 24. novembar, zar ne?!

Najava Football Manager novog izdanja igre kasnila je nekoliko meseci, pa smo svi bili zabrinuti da će i SEGA i Sports Interactive uraditi što i Konami i EA - samo prilagoditi staru igru novoj sezoni.

Srećom, to se nije desilo i FM21 dolazi kao najjači predstavnik, makar se tome nadamo, fudbalske simulacije do sada!

Mnogi su nas pitali, pa da razjasnimo - igru izdaje SEGA, a pravi je Sports Interactive i obe kompanije su danonoćno radile na unapređenjima, koja su i prikazali u poslednjem video prilogu pred izlazak igre 24. novembra. Zanimljivo je da će FM21 biti dostupan i samo na Xbox konzolama nove i stare generacije, osim što će biti dostupan za kompjuterske platforme na kojima smo je igrali i dosad.

Što se noviteta tiče FM21 donosi dosta toga, a kako tvorci igre tvrde to će dodatno zabetonirati ovo izdaje kao jedno od najboljih fudbalskih simulacija ikad ponuđenih igračima. Recimo, tu su novi način komunikacije s timom, koji će omogućiti da veći broj igrača i drugih uticajnih faktora čuju šta imate da im kažete. Osim toga, tim je doradio sitna i sva druga podešavanja i opcije tokom dana u kojem se odigrava meč - od grafičkih poboljšanja, preko animacija do build-up i post-match experience dodataka.

Novi sistem odnosa sa javnošću postaje obaveza svakog menadžera i intervjui će se davati pre, tokom i nakon meča, a objave izrečene tokom njih donosiće određene prednosti. Način na koji se odnosite prema medijima imaće posebnu težinu tokom ovog izdanja i omogućavaće neke stvari o kojima dosad nije trebalo brinuti. Takođe, moral igrača biće i dalje vrlo važan, a u FM21 izdanju na njega će biti moguće uticati i posebnim motivacionim porukama, koje su detaljnije opisane i mnogo jasnije.

Što se trenutaka u igri tiče FM21 obećava mnogo više onih, koji ćemo pamtiti!

Pogledajte video i javite nam šta očekujete od nove sezone igre!

Da li ćete igrati novi FM21?

I još jedna stvar za kraj... ;)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Football Manager 2021 New Feature video (MobIT)
Izvor: Football Manager