Jedva čekamo!

Vraća se LEPŠA i NIKAD BOLJA da vas potpuno IZLUDI kao nikad dosad! (FOTO, VIDEO)

Pogledajte sve novosti, koje igra donosi!

Nedavno održani State of Play događaj doneo je preko pet minuta novih detalja vezanih za najnoviji naslov sa šašavim Krešom u glavnoj ulozi, koji dolazi nakon decenije čekanja na nastavak.

Novi detalji za Crash Bandicoot 4 su fokusirani na gejmplej mehaniku i inovacije, koje serijal dovodi pred fanove. Grafika je osvežena i likovi izgledaju nešto drugačije u odnosu na N. Sane Trilogy Remake, ali ono na čemu je studio Toys for Bob dodatno poradio jeste gejmplej u kojem će biti dostupno nekoliko različitih stilova.

To je moguće zbog postojanja opcije za igranje sa više likova, kao što su Coco, Neo Cortex i Dingodile. Svi oni će tokom igranja pružiti nešto drugačiju atmosferu u odnosu na druge, što znači da postoji izuzetno dosta potencijala za ponovno igranje. Od generalnih inovacija kod platformisanja imamo lijane, trčanje po zidovima, ziplajnovanje i kretanje po šinama.

Veliko osveženje su i nove maske.

Perspektive će se menjati dosta tokom igranja, mahom između trećeg lica i tzv. sidescrolling prikaza. Ujedno, grafički stil, koji naginje ka crtaćima, koji su inspirisali nastanak serijala, ali očekujte i promenu prikaza sa N. Verted modom igranja, gde će biti crno-beli svet u kojem razbacujete boju kako napredujete, ili recimo sve ivice će biti ukrašene neonskim bojama.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time će, takođe očuvati klasičnu notu ranijih igara, tako da će i stari i novi fanovi dobiti ponešto. Igra stiže 2. oktobra za PS4 i Xbox One sisteme.

Ono što se jasno vidi iz videa jeste da će novi KREŠ biti vraški težak!

Jeste li spremni za jednu novu, potpuno ludu i otkačenu avanturu?!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

(Play! Zine / MONDO)

Crash Bandicoot 4 Gameplay video (MobIT)
Izvor: NRMgamingHD