P R E M I J E R A !!!

Konačno je stigao u potpuno novoj igri, pogledajte ga! (FOTO, VIDEO)

Novo ime igre je Crash Bandicoot 4: It’s About Time i pojaviće se brže, nego što mislite…

Procurele informacije, sad potvrđene za predstojeću Crash Bandicoot igru, bile su više, nego tačne!

Nakon što se naziv igre sa sinopsisom pojavio na Tajvanskom sajtu, sad je objavljen i zvaničan video, koji je otkrio i datum izlaska za Crash Bandicoot 4: It’s About Time.

Video nije dostupan za deljenje, objavljen je samo uz poseban link, ali su uz njega date i fotografije, koje prikazuju značajno promenjen dizajn u odnosu na onaj iz N. Sane rimejka originalne trilogije. Kao neprijatelja opet vidimo doktora Nea Cortexa, a tu je i veliki diverzitet nivoa - prašuma, aktivan vulkan i naselja, koja će biti moguće obilaziti kao Crash ili neki drugi igriv lik.

Neke slike su odlične, a opet neke su lošijeg kvaliteta, ali pružaju dovoljno detalja o vizuelnom stilu. Novim dizajnom, na koji se odlučio studio Toys for Bob, Crash 4 nekako izgleda više kao Spyro trilogija. Što se tiče datuma izlaska, It’s About Time bi trebalo da se pojavi već 2. oktobra za PlayStation 4 i Xbox One i kao i do sada godinu dana kasnije za PC.

Pored tih detalja, fotografije iz videa otkrivaju da će i dodatni skinovi biti dostupni za kupovinu, što je i očekivano.

Ako je verovati drugim izvorima, Crash Bandicoot 4: It’s About Time će zvanično biti najavljen 22. juna.

Jeste li spremni za nove avanture Crash Bandicoot lisice?

Crash Bandicoot 4: It’s About Time video (MobIT)
Izvor: Activision