PC, Xbox, PS4, mobilni

Preuzmite sve BESPLATNE IGRE ove nedelje za PC, konzole i mobilni (VIDEO)

Požurite da preuzmete sve što je besplatno na konzolama, mobilnim telefonima i različitim PC platformama do 25. juna.

Besplatnih igara nikada dosta, a gotovo svake nedelje je putem raznih promocija i na različitim platformama (mobilni, PC, konzole, Cloud...) moguće preuzeti više naslova potpuno besplatno

Ponekad je sve to baš teško ispratiti, pa onda i zaboravite da li ste uopšte i uspeli nešto da preuzmete, zbog čega vam mi, zajedno sa Play! Zine ekipom olakšavamo da do svih stvari dođete sa jednog mesta.

Ove nedelje pokrivamo sve platforme.

Dobro, skoro sve, jer Android poklon nismo uspeli da nađemo, ali tu se uzdamo u vas - dojavite nam neke besplatne Android igre, kako bismo mogli da ih ubacimo na listu i obradujemo i Android korisnike tim stvarima!

Izvor: MONDO / EPIC Store

Epic Games Store deli 3 PC igre

Epic Games Store je uvek najšire ruke ili tastature, kako hoćete, kad je u pitanju darivanje igara svojim korisnicima, starim i novim. Ponekad je u ponudi jedan jači naslov ili više onih indie kalibra, kao što je sad slučaj.

Na EGS ovog vikenda, pa do četvrtka, 25. juna možete preuzeti Pathway, koji vodi u divljine 30-ih godina prošlog veka. Sludge Life, simulator vandalizma iz prvog lica, gde je zadatak kreirati što moćnije grafite, kao i Delores: A Thimbleweed Park mini-avantura, koja dodatno obogaćuje originalnu igru.

Sve ove naslove besplatno preuzmite klikom na link ispod.

Promocija traje do 25. juna u 17:00 po našem vremenu kad stižu najmanje dve nove besplatne igre u ponudu.

Injustice: Gods Among Us video (MobIT)
Izvor: Gamespot

Injustice: Gods Among Us (Steam, PS4, XO)

Ko je za kvalitetno nadmetanje u borilačkom sportu obogaćenom superherojskim moćima, ove nedelje besplatno može da preuzme odlična Injustice: Gods Among Us naslov.

Prva igra u Injustice serijalu je dostupna kao DELUXE izdanje, što znači da je tu još heroja sa sve proširenom pričom i svim dodacima, koji su se ikad pojavili za ovu igru. Još bolja vest od toga da je Injustice besplatana je to da će Injustice 3 uskoro biti najavljen - računajte da će se to desiti 23. juna, na prvom DC Online događaju, na koji smo SVI pozvani!

Prosto je neverovatno koliko je posvećeno pažnje detaljima u ovoj igri, pa vam dajemo priliku da pogledate njenu priču i filmske tj. animirane međuscene, koje će postideti svaki dosad snimljen DC film u poslednjoj deceniji (stojimo iza toga 100 posto, posebno kad su poslednje DC serije u pitanju)!

Injustice: Gods Among Us All Cutscenes video (MobIT)
Izvor: NRMgamingHD

Injustice: Gods Among Us preuzmite za:

Promocija traje do 26. juna za sve platforme.

The Witcher 3: Wild Hunt video (MobIT)
Izvor: The Witcher

The Witcher 3: Wild Hunt, takođe možete besplatno da skinete ove nedelje, ali sa “cakom”. Ovaj naslov je besplatan putem GOG platforme za sve one, koji igru poseduju na nekoj drugom platformi, kao i na konzoli.

Ovo dolazi kao dobra opcija da obogatite GOG biblioteku, ali ovde najveću korist imaju igrači na konzolama, koji mogu dobiti PC verziju ove fantastične igre potpuno besplatno i uživati u dodatnim pogodnostima koje ona nosi, kao što su modovi i dodaci, koje je dobio samo PC.

Potrebno je do 23. juna preuzeti GOG Galaxy 2.0 launcher za PC i povezati ga sa platformom na kojoj već posedujete The Witcher 3 igru. Ako vam je potrebna pomoć za preuzimanje - evo je!

Cytus II video (MobIT)
Izvor: Rayark Inc.

Cytus II (Apple iPhone)

Ako više vremena provodite na mobilnom telefonu, onda je Cytus 2 prava igra za vas.

U pitanju je ritmička igra u anime stilu, u kojoj je potrebno odsvirati numere futurističkih nota, kako bi napredovali kroz priču i otključali svih 35 i više naslova, koji se nalaze u ponudi.

Promocija nema datum isteka, pa požurite da je preuzmete.

Sad ste vi na redu - javite nam u komentarima JOŠ BESPLATNIH igara!