Gaming

Posle hita sa Ljupkom Stević i švedskog biznisa - POSTAJE HOKEJAŠ! (VIDEO)

Snup Dog je sad hokejaš u NFL 20 igri!

NHL 20 | Snoop Dogg Announce Trailer (MobIT)
Izvor: EA SPORTS NHL

Nakon što je marihuane uložio u švedski biznis i posebno nakon što je sa srpskom pevačicom snimio hit duet, Snup Dog je rešio da je vreme za sledeći korak u njegovoj karijeri.

Od sada, osim kao preduzetnika i muzičara-repera Snupa Doga prepoznavaćemo i kao jednog od novih likova u planetarno popularnoj igri NFL 20, kao hokejaša i komentatora!

Ako mislite da vam nedostaje pojačanje u vašoj ekipi, koju imate za borbu u ledenoj dvorani NFL 20 igre, sad ste dobili igrača, koji će vam otkloniti sve brige!

To nije neka legenda hokeja, već 420 legenda - Snup Dog - koji je sad u NFL 20 dostupan kao igrač, ali i kao komentator. Popularni reper se ne pojavljuje prvi put u video igrama, pošto smo ga već viđali i čuli u nekoliko naslova, a čak ima i sopstvenu igru Way of the Dog.

Njega u igri krasi i poseban dres, tako da ga lako možete prepoznati na ledu, a možda će se pokazati i kao koristan igrač. Snup Dog se nije slučajno pojavio u NFL-u, jer je on veliki fan hokeja i već smo imali priliku da ga vidimo kako komentariše meč u stvarnom životu, podseća Play! Zine.

Moramo da priznamo da nam se dosta dopada ideja da Snup komentariše mečeve, pošto sve čini nekako zanimljivijim i dinamičnijim.

Šta vi kažete na ovu neočekivanu kolaboraciju muzičara i NFL igre?