Gaming

Novi Resident Evil: Preuzimamo zlo u igri, borimo se protiv dobrih (VIDEO)

Obrćemo uloge u novoj Resident Evil igri - biraćemo stranu i prvi put imati priliku da budemo zli masterum!

Velika promena uloga spremna je za novu Resident Evil igru, koja za sada nosi naziv Project REsistance. Ovaj naslov okuplja četiri pobunjenika, dva muška i dva ženska, koji su uspeli da se spasu nasilnog i ubilačkog eksperimenta i traže izlaz iz Ambrela korporacije. Naravno, na putu ka svetlosti tumaraće razrušenim laboratorijama u kojoj vrebaju zombiji, neživi predatori, nagore noćne more i strah, naravno…

Na okupu su četiri lika, svako na svoj način drugačiji - hakerka, specijalista za hakovanje bezbednosnih i drugih sistema, doktorka, specijalista za brzo lečenje, rmpalija, specijalista za vitlanje oružjem i još jedan muški lik, koji je sve u jednom tj. momak za sve.

Misije će biti mračne, napete i vremenski limitirane. Novi sistem preživljavanja trebalo bi da donese potpuno novu dimenziju u Resident Evil gejmplej, jer ovog puta ćemo morati da žurimo, mislimo brzo, budemo precizni i što manje preplašeni. A, razloga za strah će biti, jer će s druge strane, kao peti igrač biti “neko naš“, ko će ručno upravljati svojim zlim scenarijem, kojim će pokušati da nas spreči da ne izađemo na svetlo.

Prvi put u RE igri imaćemo priliku da budemo zli, da ručno puštamo zombije, da upravljamo svakim pojedinačnim čudovištem, postavljamo zamke i smišljamo svašta drugo loše za četvoročlanu ekipu, koja pokušava da se probije kroz bespuće smrtonosne laboratorije.

Uostalom, pratite sajt i pogledajte video, sve će vam biti jasnije i uživaćete, sigurni smo!

Javite nam svoje utiske o ovom zaokretu Resident Evil serijala!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Project Resistance Gameplay Overview
Izvor: Resident Evil

Tagovi