PRILIKA ZA DOMAĆE STRUČNJAKE DA SE PRIKAŽU SVETU: Takmičenje otvara vrata biznis elite najboljima, prijavite se! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRILIKA ZA DOMAĆE STRUČNJAKE DA SE PRIKAŽU SVETU: Takmičenje otvara vrata biznis elite najboljima, prijavite se!

Fintek kompanije iz Srbije pozvane su da se pridruže međunarodnom takmičenju i osvoje vredne nagrade, kako bi nastavile svoj razvoj.

  Izvor: MONDO / Visa

Fintek kompanije iz Srbije dobile su priliku da se pridruže međunarodnom programu inovacija Everywhere Initiative kompanije Visa, takmiče se i osvoje neke od vrednih nagrada.

Ukoliko budu najbolje u regionu, dobiće 15.000 dolara, međutim, ako se na globalnom nivou plasiraju na sam vrh pripašće im 50.000 dolara, a predviđene su i nagrade za drugo i treće mesto, odnosno nagrada publike.

Fintek kompanije iz celog sveta, uključujući i Srbiju, imaće priliku da svoje ideje predstave stručnom žiriju koga čine predstavnici platne industrije. Visa i čuveni sajt TechCrunch obezbediće prenos uživo i biće domaćini virtuelnih događaja u Severnoj Americi, CEMEA regionu i Latinskoj Americi.

Svi zainteresovani mogu da podnesu prijave za regionalno takmičenje do 7. maja, na engleskom jeziku. Finale po regionima je zakazano za 8. jun, a završnica globalnog takmičenja za 14. septembar 2021. Svi, koji žele da se prijave na predstojeće takmičenje, mogu to da učine putem veb stranice.

O fintek takmičenju

Visa Everywhere Initiative je globalni program za inovacije koji pruža priliku startap i fintek kompanijama da kroz rešavanje izazova u oblasti trgovine i plaćanja unaprede sopstveni portfolio proizvoda i predstave vizionarska rešenja širokoj mreži partnera kompanije Visa.

Program je prvi put pokrenut u Sjedinjenim Američkim Državama 2015. godine i brzo se proširio na globalni nivo - prisutan je na šest kontinenata i u više od 100 zemalja. Do danas, više od 7.000 startap kompanija učestvovalo je u programu i prikupilo 2,5 milijardi dolara.

Nagrade žirija i publike

Tokom finalnog, globalnog događaja biće dodeljeno šest novčanih nagrada. Za takmičenje u CEMEA regionu predviđeno je da pobednik osvaja 15.000 dolara, dok pobedniku po oceni publike pripada 10 hiljada. Takođe, sveukupni pobednik na regionalnom CEMEA takmičenju učestvovaće i u globalnom nadmetanju.

Za globalno takmičenje predviđeno je da pobednik osvoji 50.000 dolara, pobednik prema mišljenju publike 25.000 dolara, a drugo i treće mesto po 15.000, odnosno 10.000 dolara.

Važno je istaći da kompanija Visa ne traži nikakav dodatni kapital od takmičara Visa Everywhere Initiative.

Kome je namenjeno ovo takmičenje

Kompanija Visa je u potrazi za kreativnim umovima, koji rešavaju izazove u oblasti trgovine i plaćanja, sa kojima se suočavaju preduzeća svih veličina i sektora, uključujući, pružaoce i izdavaoce digitalnih usluga. Među njima su blockchain tehnologije i kriptovalute, crowdfunding, bankarstvo kao usluga, BIN sponzori, Izdavaoci, menadžeri programa itd.

Obuhvaćen je i Digital Issuance, u koje spadaju i blockchain tehnologije i kriptovalute, alternativna ulaganja, upravljanje ličnim finansijama, transferi novca, digitalno bankarstvo (Neo banke), digitalni novčanici, P2P &Transferi, pogodnosti za zaposlene, platne obaveze, korporativne kartice itd.

Dodatna vrednost za trgovce i/ili potrošače u pogledu finansija, i to podaci i analitika, ID, autentifikacija i sigurnost, InsurTech, Loyalty programi, usluge i alati za prodavce, infrastruktura za procesiuranje i plaćanje, tehnologija u maloprodaji i drugo.

Oporavak malih i srednjih biznisa, u koje ubrajamo upravljanje novcem (isplate, interni račun, p2pvendor, plaćanja), kretanje novca, prihvatanje (e-trgovina, prihvatanje mobilnih plaćanja), upravljanje rizikom (povraćaj novca), upravljanje brendom i ostalo.

Visa Everywhere Initiative Finals video
Izvor: VisaCommunication

(MONDO / Visa)

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA