Posle tri godine čekanja vraća nam se Dell Technologies Forum u Beograd | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Posle tri godine čekanja vraća nam se Dell Technologies Forum u Beograd

Autor Marko Čavić

Prijavite se na jednu od najznačajnijih biznis i IT konferencija u svetu već sad!

 Explore Multi-cloud solutions to stay in control of your data.jpg Izvor: Dell

Glavni grad Srbije će posle tri godine pauze održavanja velikih konferencija uživo biti domaćin Dell Technologies Foruma 2022 na kojem će se govoriti od multifunkcionalnim rešenjima za sajber zaštitu preduzeća i unapređenju biznisa digitalnim rešenjima.

Jedna od najznačajnijih konferencija na svetu, Dell Technologies Forum, održaće se u beogradskom BelExpo centru 5. oktobra. Za sve koji ne mogu da mu prisustvuju uživo obezbeđena je podrška za prisustvo i onlajn.

Ovogodišnja konferencija, koja se održava u jednom od najvećih prostora u našem glavnom gradu, okupiće stručnjake iz različitih oblasti IT biznisa sa naglaskom na strategiji bezbednog skladištenja informacija (multi-cloud strategy), vrstama Cloud i drugih digitalnih usluga, modernizovanim i sigurnim tehnologijama ili omogućavanju donošenja odluka uz pomoć veštačke inteligencije.

Iskorišćenje svih digitalnih potencijala

Osim što se mašinsko učenje, veštačka inteligencija i Internet stvari (IoT) rešenja danas koriste za unapređenje biznisa, ove tehnologije su sve češći partneri u sajber zaštiti malih i velikih kompanija i svojim unapređenim opcijama moguće ih je iskoristiti za proaktivnu zaštitu višeg nivoa uz smanjenje troškova i lakše održavanje sistema. Ove tehnologije konstantno uče i nadograđuju svoju bazu znanja, koja se koristi za nove modele zaštite i uspešniju zaštitu koja se razvija uporedo sa razvojem pretnji.

Upravo će se o ovome govoriti na ovogodišnjem Dell Technologies Forumu 2022, a među govornicima biće Pol Bruk, direktor EMEA Data Centric Workload Pre-Sales Specialists u Dell Technologies, Martin Obradović, direktor prodaje Adriatic & Bugarska Dell Technologies, Mirosłav Osiecki, Sales Development Account Manager u Sales and Marketing Group Intel, kao i inspirativna Ivet Lalova, najbrža sprinterka Bugarske, trinaesta najbrža žena na svetu u trkama na preko 100 metara, i višestruka učesnica svetskih prvenstava i Olimpijskih igara.

Danas, kad je sajber zaštita jedno od najvažnijih pitanja za uspešno poslovanje gotovo svake kompanije koja posluje na internetu i koristi se digitalnim tehnologijama, a kad broj teških ransomware i drugih napada naglo skače je krucijalno znati sve o načinima zaštite podataka kompanije, a na Forumu će svi prisutni biti u prilici da čuju iskustva o do sada primenjenim rešenjima i mogućnostima sajber zaštite u narednom periodu.

 Learn ways to protect your company against cyber attacks.jpg Izvor: Dell

Uspešnije upravljanje kompanijskim podacima

Druga velika oblast kojoj će Dell Technologies Forum biti posvećen je uspešno i bezbedno skladištenje velikog broja podataka koje kompanija stvara i načini kojima se upravlja tim podacima. Unapređenje tehnika upravljanja podacima, njihovo kombinovanje, analiza i obrada omogućiće onima koji se unapred obuče i spreme za to prednost u eri digitalne transformacije, koja se u Srbiji i regionu, ali i na globalnom nivou još uvek sprovodi.

Iskorišćenje digitalne infrastrukture, njeno unapređenje i upotreba novih tehnologija kakve su 5G i druge javne i privatne mobilne mreže postaće ključni faktori budućeg uspeha brojnih kompanija. Ovo je posebno važno za mala i srednja preduzeća, koja čine stub razvoja ekonomije zemalja poput naše, ali i svetske ekonomije, koja od velikih kompanija i sistema traži konstantno preobražavanje i uštedu u različitim domenima.

Mala i srednja preduzeća prilagođavaju se drastično brže, lakše se transformišu, ali pri tome moraju da koriste pouzdana i napredna rešenja, koja će im pomoći da uz pružena ulaganja postignu maksimalan stepen iskorišćenosti.

 Dell sveizdrzivi, Dell, Kompjuteri, Računari, PC
Ilustracija.
Izvor: Promo.

Prijavite se već sad!

Osim ovoga Dell Technologies Forum 2022 u Beogradu baviće se izuzetno važnim pitanjima kakva su žene u tehnologiji za bolju i veću inkluziju žena u ICT sektor, koji još uvek nije na potrebnom nivou, o praktičnim rešenjima za sajber zaštitu preduzeća svih veličina, kao i o izuzetno važnim pitanjima održivog poslovanja u skladu sa poštovanjem i sprečavanjem daljih klimatskih promena i obnovu Velikog koralnog grebena.

Za učešće na događaju potrebno je da se registrujete putem LINKA, a ceo program Foruma možete videti na Dell Technologies Forum 2022 sajtu.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA