HONOR dobio novog generalnog menadžera za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju i Austriju | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HONOR dobio novog generalnog menadžera za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju i Austriju

Piter Žu Di preuzeo funkciju generalnog menadžera za naše tržište.

 HONOR Magic5 Lite test, cena i specifikacije Izvor: SmartLife / Ilija Baošić

Kompanija HONOR dobila je novog generalnog menadžera za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju i Austriju. Nakon uspešnog poslovanja na našem tržištu pod vođstvom Brusa Huanga, ovu funkciju će ubuduće obavljati Piter Žu Di.

Nakon više od 10 godina uspešne karijere u okviru kompanije HONOR, tokom koje je imao ključnu ulogu u kontinuiranom rastu i razvoju brenda, Piter Žu Di je sada zadužen, između ostalih, i za naše tržište. Prethodno je uspešno podigao brend HONOR u Rusiji, gde je od 2021. do 2022. godine obavljao funkciju direktora strategije za lansiranje proizvoda (GTM), a od maja 2022. do avgusta 2023. obavljao je funkciju GTM direktora za Evropu.

 Piter Žu Di novi generalni menadžer za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju i Austriju Izvor: Honor

"Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što imam priliku da svoju karijeru nastavim na poziciji generalnog menadžera Srbije, Hrvatske, Slovenije i Austrije. Kompanija HONOR je Srbiju prepoznala kao jedno od ključnih tržišta. Nastavljamo sa velikim planovima za rast i napredak brenda koje ćemo realizovati već u sledećoj godini", kaže Piter Žu Di.

HONOR već tri godine posluje kao nezavisna kompanija, a u tom periodu videli smo neke zaista sjajne proizvode ovog brenda, među kojima su aktuelni Magic5 Pro i HONOR 90. O kakvim telefonima je reč su prepoznali i kupci, pa ne čudi sve veći broj korisnika širom sveta.

"Kompanija će nastaviti da se fokusira na istraživanje i razvoj i gradiće strateška partnerstva kako bi korisnicima ponudila inovativne i visokokvalitetne proizvode. Sa fokusom i na inovacije, kompanija posvećeno radi na rešenjima koje olakšavaju svakodnevni život korisnika", istakao je novi generalni menadžer za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju i Austriju.

Iz kompanije HONOR kažu da su uvereni da će bogato iskustvo i liderske veštine koje poseduje Piter Žu Di dodatno ojačati prisustvo brenda na našem tržištu i u velikoj meri uticati na zadovoljstvo kupaca.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:10
HONOR Magic V2
Izvor: SmartLife / Ilija Baošić
Izvor: SmartLife / Ilija Baošić

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA