IBM NAPUŠTA RUSIJU: Otpuštaju sve radnike zbog sukoba sa Ukrajinom

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kompanije
08.06.2022. / 21:21 21:26

IBM NAPUŠTA RUSIJU: Otpuštaju sve radnike zbog sukoba sa Ukrajinom

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mitke

Kad kupiš IBM, em si platio neopravdano skup hardver i sofver, em si im dao priliku da te špijuniraju direktno iz Monpeljea ili Amerike. Sve što unesete i obrađujete na IBM-u ide kod njih.Znači ekonomska,politička i bezbednosna špijunaža. I čim kakve sankcije, prvi napuštaju i ostavljaju te na cedilu. Nikakvu stratešku robu (računare.oružje avione) ne treba kupovati od Amera jer je sve to sredstvo njihovog uticaja i ucene po celom svetu. Ako kupite lovac F-35 oni ga prate a mogu i da ga isključe ili obore ako im se akcija ne svidi. Nikad Amerika,nikad u Nato!

Neko iz Mase

@Mitke Ne misli se samo na hardver, nego na komplet IBM ponudu, koja uključuje AI operacije, skladištenje podataka tj. Data i druge centre, Big Data obradu i sve što IBM radi. Jeste, možda Rusija i može bez njih, ali je veliko pitanje mogu li firme iz Rusije dovoljno brzo i kvalitetno da se prebace na domaća rešenja i da li ih imaju opšte. Svako ko je radio automatizaciju poslovanja preko IBM-a sad je u gadnom problemu. I to će teško da se rešava i sporo i mučno.

Neimar

Bajden naredijo a šta oni misle rusiće da propani ili plaču što oni odlazeja dasam na vlasti u bilo kojoj zemlji nebi američki ni putnički avijoni smeli preći preko moje terutorije oni sve koriste dase protivnik špijunira a kamoli da njihove kompanije rade u mojoj zemlji sve studente kojisu bili na zapadu studirali držat na oku jer su oni u utrašnji nepretelji broj jedan

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi