5G i veštačka inteligencija za novu eru poslovanja | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

5G i veštačka inteligencija za novu eru poslovanja

Regionalni Huawei distributivni centar u Holandiji, u gradu Valvajku, jedan je od samo četiri takva širom sveta i ključna je komponenta integrisanog evropskog čvorišta ove kompanije za snabdevanje

 Huawei Centar Holandija Slika 1.jpg Izvor: Huawei

U pametnom 5G evropskom distributivnom centru u Holandiji, kompanija Huawei i Organizacija Ujedinjenih nacija za industrijski razvoj (UNIDO) demonstrirali su kako digitalni alati, uključujući veštačku inteligenciju i 5G, mogu da povećaju konkurentnost globalnih industrija i oblikuju održivi razvoj.

Regionalni Huawei distributivni centar u Holandiji, u gradu Valvajku, jedan je od samo četiri takva širom sveta i ključna je komponenta integrisanog evropskog čvorišta ove kompanije za snabdevanje.

Infrastruktura i radni procesi ovog Centra razvijeni su i montirani na osnovu aktuelnih trendova – kombinacijom 5G, računarstva u oblaku i veštačke inteligencije, kako bi se najavila nova era poslovanja i započela tzv. Industrija 4.0.

 Huawei Centar Holandija Slika 2.jpg Izvor: Huawei

Mreža pete generacije igra ključnu ulogu u povećanju produktivnosti ovog Centra, obezbeđujući rad samovozećih uređaja i vozila, kontrolu kvaliteta vođenu veštačkom inteligencijom i daljinsko održavanje uz pomoć proširene tj. dopunjene realnosti. Sve ove tehnologije predstavljene su tokom obilaska Centra sa novinarima u Valvajku i pokazano je kako doprinose unapređenju poslovanja u kompleksnom i dinamičnom okruženju.

Viki Žang, potpredsednica kompanije Huawei za korporativne komunikacije, rekla je da su digitalizacija i automatizacija megatrend industrije i ključ naše budućnosti.

 Huawei Centar Holandija Slika 3.jpg Izvor: Huawei

"Ovi trendovi brzo menjaju naše živote novim tehnologijama kao što su 5G, veštačka inteligencija i računarstvo u oblaku i vode nas ka inteligentnijem svetu sa niskim emisijama ugljenika. To je, takođe, razlog zbog kojeg je Huawei postao strateški partner UNIDO-ove AIM Globalne alijanse", objasnila je Žang.

Huawei regionalni distributivni centri u Evropi nalaze se u Holandiji i Mađarskoj, i adekvatno i na vreme isporučuju različite proizvode i opremu u više od 40 zemalja Evrope, Centralne Azije i Severne Afrike.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA