NAJBOLJI sadržaj donosi NAJBOLJI INTERNET | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJBOLJI sadržaj donosi NAJBOLJI INTERNET

Neka ovog leta najbolji sadržaj u vaše domove donese najbolji internet!

  Izvor: mts/promo

Ako bismo pitanje "Koliko brz internet je dovoljno brz internet?" postavili grupi od 100 ljudi, verovatno bismo dobili bar 100 različitih odgovora. I to ne bi trebalo da nas iznenadi, jer svi imamo različite potrebe i navike kada je u pitanju brzina interneta. Koristimo ga za lične i poslovne svrhe, dok su jedni na mobilnom internetu, drugi dele WiFi vezu sa ukućanima ili kolegama…

Istovremeno, svi ti različiti odgovori imali bi jednu zajedničku osobinu - internet veza bi morala da bude samo sredstvo da se dođe do cilja - kvalitetnog sadržaja. Neka vrsta posrednika koji nikada ne sme da pogreši ili zakasni kada nas vodi do potrebnih informacija, omiljenih klipova, društvenih mreža ili zabavnog programa.

Upravo takav internet deo je novih Box paketa koji će ovoga leta uneti osveženje u domove svih mts korisnika.Brzine do 1000 Mb/s će za manje od minuta na vaše ekrane doneti nekoliko gigabajta omiljenog sadržaja.

Pobrinite se da sladoledi već budu na vašem stolu, jer kada jednom kliknete na download više nećete imati vremena da se odvojite od ekrana.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi