Veliko priznanje za Telekom Srbija | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliko priznanje za Telekom Srbija

Kompanija Telekom Srbija dobitnik je jedne od najznačajnijih nagrada za društveno odgovorno poslovanje "Đorđe Vajfert" koju dodeljuje Privredna komora Srbije.

 Izvor: Teekom Srbija

U kategoriji velikih privrednih društava, Telekom Srbija nagrađen je za projekat "Pokrećemo pokretače" i za posvećenost principima društveno odgovornog poslovanja.

Podstaknuta uspehom pojedinačnih projekata koje razvija, kompanija Telekom Srbija je 2018. godine pokrenula krovni program "Pokrećemo pokretače" čiji cilj je da se osnaže institucije i pojedinci da u svom okruženju pokreću pozitivne promene i motivišu druge da krenu tim putem.

Krovni program obuhvata projekte "Stvaramo znanje", "mts app konkurs", "mts startap ubrzanje", kroz koje kompanija ulaže u mlade pokretače koji pripadaju različitim generacijama i koji mogu da doprinesu pozitivnim društvenim promenama, a sve iz uverenja da stabilna podrška na samom početku može da im olakša put do novih saznanja i bude presudna za njihov dalji razvoj.

U konkurenciji za nagradu PKS bilo je 25 velikih kompanija, a na osnovu visokih kriterijuma i višefaznog ocenjivanja, stručni žiri je, pored ocene samog projekta, u obzir uzimao i celokupno poslovanje kompanije, sa posebnim osvrtom na doprinos zajednici u celini, ali i na odnos kompanije prema zaposlenima, životnoj sredini, korisnicima.

Privredna komora Srbije ovu prestižnu nagradu dodeljuje svake druge godine, počev od 2007. godine.

Telekom Srbija je u prethodnim ciklusima bio nagrađivan i za projekte "Digitalizacija Hilandara" i "Uradi nešto", a 2015. godine osvojio je glavnu nagradu za društveno odgovorno poslovanje sa projektom "Kada voziš, parkiraj telefon!".

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi