Upoznajte pokretače Telekoma: startap Cactomain | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Upoznajte pokretače Telekoma: startap Cactomain

On je Đorđe Vanjek. Suosnivač je startapa Cactomain - web platforme za lakše registrovanje i upravljanje internet domenima. Poslušajte šta ima da vam kaže.

  Izvor: mts

Mnogo toga uzimamo zdravo za gotovo, čak i u veoma dinamičnim i inovativnim oblastima kao što je IT, a zapravo uvek postoji prostor za poboljšanja - to je osnova priče Đorđa Vanjeka, suosnivača startapa Cactomain - web platforme za lakše registrovanje i upravljanje internet domenima.

Radeći sa Nikolom Ristićem na drugim IT projektima, zajedno su došli do zaključka da u procesu registracije domena ima prostora za brojna unapređenja, od korisničkog iskustva do transparentne naplate servisa. Verovali su da upravo oni mogu da reše te probleme pokretanjem posebne platforme koja će pružiti iskustvo jednostavnog i brzog otvaranja internet domena, bez dodatnih skrivenih troškova.

Cactomain je jedan od pobednika prvog mts startap ubrzanja, programa kojim Telekom Srbija nastoji da podrži pokretače inovativnih poslovnih rešenja u našoj zemlji.

Tri godine nakon pokretanja startapa, Cactomain danas ima bazu zadovoljnih korisnika i partnere iz Francuske, sa kojima sarađuju na daljem usavršavanju platforme, širenju na druga tržišta i druge korisničke niše.

Đorđe budućim pokretačima poručuje da uvek treba da veruju u ideju koja ih pokreće, kao i da moraju da budu istrajni kako bi je realizovali i napravili uspešan proizvod koji će drugi želeti da koriste.

POGLEDAJTE PRIČU SA ĐORĐEM

Pokrećemo pokretače: startap Cactomain
Izvor: mts

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

mts

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi