OVE škole dobijaju računare preko Telekoma Srbija! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVE škole dobijaju računare preko Telekoma Srbija!

Program "Pokrećemo pokretače" Telekoma Srbija kreće od osnovnih škola. Nova računarska oprema za 20 škola širom Srbije.

 Izvor: Telekom Srbija

  Na zvaničnoj Facebook stranici mts Tvoj svet završeno je glasanje za osnovne škole koje će Telekom Srbija, u okviru projekta "Stvaramo znanje" opremiti modernim informatičkim kabinetima.

Više od 100.000 glasova građana doprinelo je odabiru 20 škola širom Srbije koje će biti nagrađene vrednom računarskom opremom. Spisak nagrađenih škola možete naći na ovom linku.

Projekat "Stvaramo znanje" realizuje se uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja koje je predložilo 40 osnovnih škola koje će učestvovati na konkursu.

Predložene škole bile su podeljene u četiri geografske regije kako bi nagrade bile ravnomerno raspodeljene.

Projekat "Stvaramo znanje" deo je krovnog programa Telekoma Srbija "Pokrećemo pokretače" koji osnažuje institucije i pojedince da u svom okruženju pokreću pozitivne promene i motivišu druge da krenu tim putem.

Pored opremanja informatičkih kabineta, čiji je cilj podizanje digitalne pismenosti kod dece i obezbeđivanje modernih uslova za rast i razvoj, kompanija ulaže u sve pokretače novih i boljih društvenih promena i kroz projekte "mts app konkurs" i "mts startap ubrzanje" jer snažno veruje da stabilna podrška na samom početku može da im olakša put do novih saznanja i bude presudna za njihov dalji razvoj.

Projekat "Stvaramo znanje" pokrenut je prošle godine povodom 20 godina postojanja kompanije Telekom Srbija, a njegov kvalitet i uspeh najbolje potvrđuje i Svetosavska nagrada koju je kompanija dobila za izuzetan doprinos i kontinuirano ulaganje na polju obrazovanja.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi