Telekom Srbija nastavlja ulaganje u obrazovanje | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Telekom Srbija nastavlja ulaganje u obrazovanje

Glasajte za škole kojima će Telekom Srbija donirati opremu za informatičke kabinete!

  Izvor: Telekom Srbija
  Izvor: Telekom Srbija

Nakon što je prošle godine pokrenula projekat "Stvaramo znanje" kada je opremljeno 20 informatičkih kabineta u 20 osnovnih škola, kompanija Telekom Srbija i ove godine nastavlja ulaganje u obrazovanje na isti način.

Projekat se sprovodi pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, a među 40 osnovnih škola koje je ministarstvo predložilo, građani će glasanjem na zvaničnoj Facebook stranici mts Tvoj svet odabrati 20 škola kojima će kompanija Telekom Srbija pokloniti novu računarsku opremu i opremiti informatičke kabinete.

Predložene škole podeljene su u četiri geografske oblasti, pa će iz svake biti opremljeno po pet škola.

Glasanje za izbor 20 škola počelo je 22. maja, a trajaće do 31. maja u podne, kada će biti poznato koje škole su osvojile najveći broj glasova po oblastima.

Kompanija Telekom Srbija poziva sve korisnike društvene mreže Facebook da posete zvaničnu mts stranicu i svojim glasovima utiču na odabir škola kojima će biti opremljeni informatički kabineti. 

Pravo na učešće imaju svi korisnici društvene mreže Facebook, sa boravištem u Republici Srbiji, koji su lajkovali Facebook stranicu mts-a. Korisnik dnevno može da glasa za po jednu školu iz svake geografske oblasti, odnosno da dodeli ukupno četiri svoja glasa. Nakon isteka perioda od 24 sata, korisnik ima pravo da ponovo pristupi aplikaciji i glasa.

Telekom Srbija "Stvaramo znanje"
Izvor: Telekom Srbija


Projekat "Stvaramo znanje" pokrenut je prošle godine povodom 20 godina postojanja kompanije Telekom Srbija, a njegov kvalitet i uspeh najbolje potvrđuje i Svetosavska nagrada koju je kompanija dobila za izuzetan doprinos i kontinuirano ulaganje na polju obrazovanja.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA