Račun Plus - tekući račun po vašoj meri | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Račun Plus - tekući račun po vašoj meri

Okrenuta prvenstveno ka digitalnom bankarstvu, mts Banka je kreirala jedinstveni tekući račun pod nazivom "Račun Plus", sa funkcionalnostima koje olakšavaju svakodnevnicu i omogućavaju da banka bude sa vama onda kada vam je potrebna.

  Izvor: mts

Vaš Račun je vaš Plus jer ima:

- 4 valute na jednom mestu: RSD, EUR, USD i CHF. Promenite svoj novac u drugu valutu putem online menjačnice u svakom trenutku i šaljite ili primajte novac online kada god Vam je potrebno, i to sve bez provizije.

- Mastercard debitnu karticu sa kojom možete, bez provizije, da podižete novac na bankomatima svih banaka u Srbiji. Uz beskontaktnu tehnologiju sa Vašom debitnom karticom možete da vršite plaćanja bez unosa PIN-a do iznosa od 1.500 dinara. Takođe, možete je koristiti za plaćanja u inostranstvu, kao i za internet plaćanja. I kao najvažnije, istakli bismo da možete upravljati svojom karticom online, uz mogućnost promene PIN-a, kao i privremenu blokadu i deblokadu. Vaša bezbednost je na prvom mestu.

- eBanking i mBanking aplikacije, koje potpuno besplatno imate na raspolaganju odmah po otvaranju računa. Putem ovih aplikacija možete da vršite transfere novca, u domaćoj i stranoj valuti, između svojih računa i računa po kojima ste ovlašćeni, brzo i bez provizije. Pri svakoj promeni po računu dobijate besplatna SMS obaveštenja.

- prvih 6 meseci bez troška mesečnog održavanja. Nakon tog perioda mesečno održavanje iznosi samo 100 dinara i to za mesec u kom je bilo promena po računu. Isplata priliva sredstava iz inostranstva je takođe bez provizije, bez obzira na iznos.

Sve informacije o Računu Plus možete dobiti na više načina: na sajtu mtsbanka.rs, pozivom našeg Kontakt centra: 0800 103 103, u bilo kojoj mts poslovnici ili ekspozituri mts Banke, a ukoliko ste raspoloženi za chat ili video poziv posetite link: https://online.mtsbanka.rs/webapp/Identity/Login.

Otvorite lako tekući račun i još lakše kontrolišite svoje finansije, uštedite na provizijama i uživajte u svim pogodnostima koje imate na raspolaganju.

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

mts

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi