SMS plaćanje parkinga u Beogradu za mtel korisnike | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SMS plaćanje parkinga u Beogradu za mtel korisnike

Građani Crne Gore i BiH, tačnije korisnici usluga kompanija m:tel Crna Gora i m:tel BiH, članica Telekom Srbija grupe, uskoro će plaćati parking u Beogradu putem SMS-a ali sa svojih brojeva.

  Izvor: MONDO/Goran Sivački

Upravo razvoj usluge mobilnog plaćanja parkinga za posetioce iz susednih zemalja predmet je Pisma o namerama, koje su danas u Beogradu potpisali generalni direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk i direktor JKP Parking servis Andrija Čupković u prisustvu gradonačelnika Beograda Siniše Malog.

Nakon testiranja usluge, koje je u toku, korisnici će putem mobilnog telefona, jednostavno i bez vođenja računa o valuti, da koriste opciju SMS plaćanja parkinga u različitim zonama u Beogradu.

O svim detaljima o načinu realizacije usluge, m:tel korisnici će biti direktno informisani u narednom periodu. Takođe, ukoliko bude postojalo interesovanje korisnika, usluga SMS plaćanja parkinga za korisnike iz BiH i Crne Gore biće omogućena i u drugim većim gradovima u Srbiji.

Potpisivanju su prisustvovali  gradonačelnik Beograda Siniša Mali, izvršni direktor kompanije m:tel Crna Gora Vladimir Lučić i generalni direktor kompanije m:tel Banja Luka Marko Lopičić. 

"Razvoj ove usluge jedna je od prednosti regionalnog poslovanja. Realizacija ove zajedničke ideje, kojom će se prvenstveno znatno olakšati boravak korisnicima iz Crne Gore i BiH u prestonici Srbije, ima značaj kako za Telekom Srbija grupu tako i za Grad Beograd. Naši korisnici iz Crne Gore i BiH ubuduće će parking plaćati slanjem SMS poruke iz svojih mreža", istakao je Ćulibrk.

Izvršni direktor m:tel-a Crne Gore Vladimir Lučić, pored zadovoljstva u realizaciji još jednog regionalnog projekta Telekom Srbija grupe, posebno je istakao:

"m:tel Crna Gora je pre 4 godine ukinuo roaming ka Srbiji, te većina ljudi koji imaju potrebu čestog boravka u Srbiji je to prepoznala i naši su korisnici, a ova usluga će sigurno olakšati njihov boravak i upotpuniti već pozitivan odnos ka Telekom Srbija grupi, kao regionalnom lideru u pružanju kvalitetnih i povoljnih servisa i usluga".

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali dodao je da je inicijativu za potpisivanje potekla od direktora Telekoma Srbija Predraga Ćulibrka.

"Ovime smo otvorili mogućnost da izađemo u susret građanima i pokažemo koliko smo odgovorna lokalna samouprava. Podsetiću da su gosti iz Bosne i Hercegovine i gosti iz Crne Gore među najbrojnijim turistima u Beogradu, tako da će im Grad Beograd na ovaj način boravak učiniti još prijatnijim i dužim. U roku od mesec-dva ovo Pismo o namerama biće pretočeno u konkretan ugovor sa rešenjima koja će korisnicima m:tel BiH i m:tel Crna Gora dati mogućnost da plaćaju parking u Beogradu putem SMS-a", rekao je Mali.   

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi