Specijal Dan zaljubljenih: Romantične komedije | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Specijal Dan zaljubljenih: Romantične komedije

Otkrijte ljubav u svim njenim oblicima u specijalu „Dan zaljubljenih“, koji vas u februaru očekuje na TV5 Monde kanalu.

  Izvor: mts

mts ipoznati francuski kanal TV5 Monde zajedno sa vama slave mesec ljubavi. U februaru vas i voljenu osobu na ovom kanalu očekuju romantične komedije i strastveni dokumentarci uz koje ćete, sigurni smo, uživati.

Evo nekoliko sjajnih ljubavnih naslova: „Tamara“, „Jednog dana moj princ“, „Cigarete i topla čokolada“, „Privatne posete: živela mlada“ i „Kada mi je ljubav pevala“. Pored ovih naslova, na kanalu TV5 Monde svakako možete da uživate i u drugim popularnim naslovima različitih žanrova.

Tamara - nedelja, 11. februar u 21h

Tamara je mlada devojka koja je iskompleksirana zbog svojih oblina. Ona se zaljubljuje u dečka u kog su zaljubljene sve devojke iz gimnazije. Kako je i ona njega privukla, jedna nova avantura se rodila pred lažnim i zlonamernim pogledima. Usponi i padovi kojima nema kraja. Ljubav, porodica, prijatelji i naravno rasprave, mladost i život su na sastanku.

Jednog dana moj princ - četvrtak, 15. februar u 21h

Ako u roku od pet dana nijedan princ ne dođe da probudi Uspavanu lepoticu ona će umreti. Dve vile su zato poslate u Pariz, grad zaljubljenih, da pronađu idealnog kandidata. Prebačene u 21. vek, one vrlo brzo shvataju da je njihova misija mnogo komplikovanija nego što im se činilo.

Un jour mon prince
Izvor: TV5 Monde

Cigarete i topla čokolada - nedelja, 18. februar u 21h

Denis je voljeni otac, sanjar i preopterećen obavezama. Jednog dana, on je još jednom zaboravio da svoju najstariju ćerku pokupi iz škole. Socijalna radnica mu zbog toga predlaže „praksu odgovornog roditeljstva“. Oda nestvarnoj i poetskoj ljubavi punoj humora između oca i njegove dve ćerke.

Cigarettes et chocolat chaud
Izvor: TV5 Monde

Privatne posete: živela mlada - sreda, 21. februar u 14.50h

Upoznajte njihovo veličanstvo venčanicu i bidermajer, pozadinu jedne institucije koja vas tera da o njima maštate. A tu je i neizostavno venčanje Luja XIV i markize de Mentnon,jedno od najdiskretnijih venčanja u istoriji Francuske.

Visites Privées : Vive la Mariée
Izvor: TV5 Monde

Kada mi je ljubav pevala - sreda, 14. februar u 20.30h

Istraživanje problematičnih područja bračne veze, stvaranja i slave, Ani Butor evocira godine srećnog saučesništva njene majke Madlene Rabero i umetnika Lea Ferea, kompozitora i interpretatora pesme „Avec le temps“.

Quand l'amour m'était chanté
Izvor: TV5 Monde

Uživajte u romantičnim komedijama i strastvenim dokumentarcima. Prepustite se oluji najlepših emocija uz TV5 Monde. Ovaj kanal ćete pronaći u Porodičnom paketu mts televizije, na poziciji 617.

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA