Posebna mts ponuda za turiste u Srbiji | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Posebna mts ponuda za turiste u Srbiji

Dolaze vam prijatelji iz inostranstva u goste? Osigurajte im kvalitetnu komunikaciju sa najvoljenijima uz mts Tourist i Super Tourist SIM pripejd pakete.

  Izvor: mts

Za još lepši i lakši boravak turista u našoj zemlji, ali i svih vas koji želite da uživate u prednostima super brzog 4G interneta, mts je pripremio specijalne 4G pripejd SIM kartice - Tourist i Super Tourist SIM koje vam olakšavaju komunikaciju sa porodicom i prijateljima.

Ukoliko se opredelite za Tourist SIM pripejd karticu dobijate:

- 3 x 24 sata neograničenog 4G interneta;

- Mogućnost aktivacije povoljnih Tourist dodataka: Internet na 24 sata, Minute za neograničene razgovore u mts mreži ili Poruke za neograničeni SMS u domaćem saobraćaju.

Međutim, ukoliko ste "zahtevniji" turista i potrebno vam je više interneta i minuta za razgovor, onda je pravi izbor za vas Super Tourist SIM kartica čijom kupovinom dobijate:

- 10 GB najbržeg interneta;

- 30 minuta za razgovore ka inostranstvu;

- 120 minuta za razgovore u okviru mts mreže.

Za još povoljnije surfovanje, razgovore i SMS dopisivanje možete da izaberete specijalne promotivne Super Tourist SIM dodatke: 4G Internet dodatke (3 ili 5 GB), dodatke za neograničene razgovore u mts mreži ili neograničeni nacionalni SMS koje, kao i tarifne dodatke Tourist SIM kartice, možete da aktivirate u mts vodiču - pozivom na *100# (za meni na srpskom jeziku) ili *300# (za meni na engleskom jeziku).

Karticu Turist SIM, po ceni od 600 dinara, kao i karticu Super Tourist SIM, koja košta 1.800 dinara, možete da kupite u nekoj od mts poslovnica, kao i na prodajnim mestima Handy, Štampa sistem, Moj kiosk, Turističke organizacije Beograda, a aktivirate ih prvim pozivom, SMS porukom, odnosno započetom internet sesijom.

Za više informacija o Tourist SIM i Super Tourist SIM pripejd kartici posetite mts sajt.

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi