Sad dopuni pripejd broj - stiže bonus kredit! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sad dopuni pripejd broj - stiže bonus kredit!

Izvor mts

Dopuna koja nagrađuje – dopunite svoj mts pripejd kredit i sakupljajte poene za kupovinu proizvoda u objektima Moj kiosk.

 Izvor: mts

Sve mts pripejd korisnike i korisnike tarifnog profila Kontrola troškova očekuje posebna promotivna pogodnost – ukoliko dopunite svoj pripejd kredit do 31. marta 2017. godine u iznosu od 300 dinara ili više, dobijate 10% vrednosti dopune u vidu poena koje možete da iskoristite za kupovinu proizvoda u objektima Moj kiosk.

Vrednost jednog poena je 1 dinar i ukoliko na primer vaš kredit dopunite sa 350 dinara dobićete 35 poena koje možete da iskoristite za „kupovinu“ proizvoda iz velikog izbora ponude istih. Evo i kako:

- Kažite prodavcu koji proizvod želite da „kupite",

- dajte broj telefona i PIN kod (kod ćete dobiti u okviru poruke nakon izvršene dopune)

- nakon završene „kupovine" od prodavca ćete dobiti potvrdu (slip) o „kupljenom“ proizvodu, koji sadrži podatke o broju potrošenih i preostalih poena,

- dobićete i SMS poruku u kojoj je naveden broj potrošenih poena, broj preostalih poena i PIN kod za narednu „kupovinu", ukoliko imate preostalih poena.

Broj preostalih poena i trenutno važeći PIN kod možete da proverite i slanjem SMS poruke (po ceni od 0,50 dinara) sa odgovarajućim tekstom na broj 6444.

Za dodatne informacije o poenima i njihovoj zameni posetite mts sajt.

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi