mts na poslovnim susretima "NetWorking Day" | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

mts na poslovnim susretima "NetWorking Day"

Izvor mts
Izvor mts

Kompanija mts podržala je NetWorking Day -Poslovni susreti, događaj koji je po peti put otvorio vrata preduzetnicima 8. decembra, pod sloganom "Od preduzetnika do kompanije".

Izvor: mtsBorko Crnogorac, direktor Funkcije za mala i srednja preduzeća mts-a, govorio je pred okupljenim učesnicima o "poslovanju u oblaku", odnosno kako mts Cloud servisi mogu da olakšaju i unaprede poslovanje malih kompanija i preduzetnika.

Ovom prilikom pozvao je sve učesnike događaja da posete novootvoreni Premium Biznis Centar u Beogradu koji preduzetnicima i vlasnicima malih preduzeća omogućava pronalaženje pravog poslovnog rešenja i besplatno testiranje mts servisa.

Izvor: mtsPosebno iznenađenje za sve prisutne bila je dodela tableta Lenovo Yoga3 10 wifi koji je on uručio mladom i persepktivnom web dizajneru Stefanu Beriću i time još jednom potvrdio da mts kroz svoje aktivnosti, aktivno podržava događaje koji promovišu preduzetnišvo i saradnju u cilju stvaranja uspešnih kompanija i razvijaju dugoročan odnos uzajamnog poverenja.

Tagovi

mts

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi