Kako da uvek imate pristup društvenim mrežama | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako da uvek imate pristup društvenim mrežama

Izvor mts

Opušteno koristite Facebook, Twitter, Instagram, Viber ili WhatsApp na svom mobilnom telefonu uz mts pripejd dodatak po želji.

 Izvor: mts

Ljubitelj ste društvenih mreža? Volite da koristite aplikacije za dopisivanje i razgovore? Uz mts pripejd dodatke za Facebook, Twitter, Viber ili WhatsApp ili kombinovani Instagram, Facebook i Twitter dodatak možete da uživate u neograničenom pristupu vašoj omiljenoj društvenoj mreži.

Izaberite odgovarajući pripejd dodatak za društvene mreže i aplikacije po povoljnim cenama i uživajte u opuštenoj komunikaciji sa prijateljima:

- Facebook – na 30 dana za 69 dinara

- Twitter – na 30 dana za 69 dinara

- WhatsApp – na 30 dana za 99 dinara

- Viber – na 30 dana za 99 dinara

- Instagram, Facebook i Twitter – na 30 dana za 299 dinara.

mts Pripejd dodaci
Izvor: mts tvoj svet.

Pripejd dodatke za društvene mreže i aplikacije možete da aktivirate u mts vodiču, pozivom na *100#, u okviru opcije Društvene mreže, putem aplikacije mts centar ili slanjem SMS poruke sa odgovarajućim tekstom na broj687.

Ukoliko, nakon isteka 30 dana, želite da nastavite sa korišćenjem izabranog dodatka, ne morate da vršite ponovnu aktivaciju. Potrebno je samo da imate dovoljno kredita na pripejd računu i dodatak će vam biti automatski aktiviran.

Za više informacija o dodacima za društvene mreže i aplikacije posetite mts sajt.

Uživajte u neograničenom pristupu vašoj omiljenoj društvenoj mreži ili aplikaciji za dopisivanje uz mts pripejd dodatke za Facebook, Twitter, Viber ili WhatsApp!

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi