Uz pripejd dobijaš više | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uz pripejd dobijaš više

Izvor mts

Pogledajte vaš mts pripejd vodič, pozovite *100# i prilagodite vašu tarifu aktuelnim promocijama za povoljne razgovore, SMS i Internet.

 Izvor: mts

Želite da proverite stanje na vašem pripejd računu, da se informišete o datumu važenja kredita i aktivirate aktuelne pripejd promocije za povoljne razgovore, SMS i Internet? Sve to i još mnogo više čeka vas u mts pripejd vodiču. Samo pozovite *100# i prilagodite svoju pripejd tarifu uz pomoćpromocija:

-Bonus dobrodošlice – na raspolaganju vam je kada aktivirate novu pripejd karticu i nudi vam mogućnost izbora: 10.000 minuta u mts mreži + 10.000 SMS u domaćem saobraćaju + 1 GB u domaćem saobraćaju u periodu od sedam dana od dana dodele bonusa, ili 6 meseci po 1.000 dinara za mts pozive ili SMS poruke ili Internet u domaćem saobraćaju;

-MIX – paket minuta, poruka i podataka za povoljnije pozive, dopisivanje i surfovanje;

-Internet dodaci– za opušteno surfovanje po Internetu u trajanju od 1 ili 7 dana;

-Tarifni dodaci za društvene mreže i aplikacije - Facebook, Twitter, Viber, WhatsApp i kombinovani Instagram, Facebook i Twitter dodatak, koji uključuju 30 dana neograničenog pristupa društvenoj mreži ili aplikaciji za koju se opredelite;

-Roming paketi – nude vam mogućnost izbora povoljnih m:tel roming paketa – m:tel Plus 10 ili m:tel Plus 30 koji vam omogućavaju odlazne i dolazne pozive, SMS i prenos podataka za 0 dinara iz m:tel mreže Crne Gore, i Evropa roming paketa – Evropa Plus 5 ili Evropa Plus 15, koji vam omogućavaju povoljne razgovore i SMS poruke iz rominga.

-Paket 50% popust – omogućava vam 50% niže cene saobraćaja (za pozive, poruke i Internet), po ceni od samo 299 dinara i to u periodu od 31 dan.

Navedene promocije, pored pripejd vodiča (*100#), možete da aktivirate i kroz aplikaciju mts centarza Android, iOS i Windows mobilne uređaje.

Pripejd - Bonus dobrodošlice
Izvor: mts Tvoj svet

Takođe, u pripejd vodiču vam je dostupna i opcija Dodatno u okviru koje možete u samo par koraka da aktivirate opcije za Povoljne razgovore - Najdraži broj, Tri omiljena broja i InoCall ili da aktivirate pripejd usluge kao što su: Friendly dopuna, Express dopuna, Dopuna sa platne kartice, Nazovi me, i InoCall vaučer.

Na raspolaganju su vam takođe i raznovrsni i interesantni sadržaji, dostupni u okviru opcije Zabava – SMS fun, Vesti, Tekstovi pesama, Quick chat i Informacije.

Za više informacija o mts pripejd tarifi, promocijama i dodacima posetite mts sajt. Pozovite *100# i iskoristite sve pogodnosti koje vam mts pripejd vodič omogućava!

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi