Platite račune bez čekanja u redovima! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

Platite račune bez čekanja u redovima!

Izvor mts
Izvor mts

Više nema čekanja u redovima pošti i banaka ili plaćanja zatezne kamate, jer svoje račune za mobilnu i fiksnu liniju, mts TV, Internet ili Box paket možete da platite i preko SMS poruke.

mts Izvor: mtsDosadilo vam je da čekate u redovima pošti ili banaka kako biste na vreme platili svoje račune za mts usluge, ili vam se redovno dešava da zakasnite da platite račune pa vas onda čeka zatezna kamata?

Kako biste rešili ove probleme, mts vam nudi brz i lak način za plaćanje računa svih mts usluga, i to u bilo koje vreme, gde god da se nalazite, pa čak i kada ste u romingu - plaćanje računa preko svog mobilnog telefona, slanjem SMS poruke.

Mesečne račune za mts usluge koje koristite možete da platite bez obzira da li ste mts pripejd ili postpejd korisnik. Potrebno je samo da se u banci koja vam je izdala DinaCard, MasterCard ili Visa karticuregistrujete za mobina plaćanja, nakon čega će vam banka dodeliti mPIN, lični sigurnosni broj koji je poznat samo vama i čijom je upotrebom zagarantovana puna bezbednost prilikom obavljanja novčanih transakcija.

Putem svog mobilnog telefona, račune za fiksni telefon, Box pakete, Internet, mts TV, Web i Mail Hosting možete da platite slanjem SMS poruke u samo par jednostavnih koraka i bez provizije:

- Potrebno je da SMS poruku sa zahtevom za dobijanje zaduženja pošaljete u određenom formatu na broj 8686;

- Nakon toga, dobićete povratnu poruku sa iznosom vašeg zaduženja;

- Ukoliko želite da izvršite plaćanje potrebno je da dobijenu poruku prosledite na broj 8686 u roku od 3 minuta;

- Dobićete poruku sa zahtevom za autorizaciju naplate, nakon čega, ukoliko želite da autorizujete naplatu treba da unesete svoj mPIN koji ste dobili u banci prilikom registrovanja za uslugu mobilnog plaćanja;

- Nakon izvršene autorizacije dobićete poruku o tome da li je vaša transakcija uspešno obavljena.

I to nije sve! Prilikom registracije u svojoj banci za korišćenje usluge mobilnog plaćanja očekuje vas bonus dobrodošlice u iznosu od 200 dinara, koji možete da iskoristite za dopunu pripejd kredita ukoliko ste mts postpejd korisnik, odnosno za razgovore, dopisivanje i surfovanje po Internetu ako ste pripejd korisnik.

Za više informacija o usluzi SMS plaćanja, ali i drugim načinima plaćanja računa posetite mts sajt.

Iskoristite sve povoljnosti koje vam mts pruža, platite sve svoje račune bez odlaska u poštu ili banku!

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi