Ušteda uz mts postpejd i do 50% | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ušteda uz mts postpejd i do 50%

Izvor mts

Opušteno razgovarajte, dopisujte se i surfujte Internetom na mobilnom telefonu uz sjajan popust čak do 50% na mesečnu naknadu.

 Izvor: mts.

Ukoliko i vi ne možete da zamislite dan bez telefoniranja, surfovanja po Internetu i dopisivanja, iskoristite jedinstvenu ponudu koja vam omogućava do 50% popusta na mesečnu naknadu. Bez obzira da li ste postojeći korisnik kome je istekao ugovor ili novi postpejd korisnik, izaberite neku od Priča, Miks ili Super postpejd tarifa koja vam najviše odgovara i, uz novi ugovor na 12 ili 24 meseca, uštedite.

Ljubitelji dugih razgovora mogu da uživaju uz tarifu Pričai 30% popusta na mesečnu naknadu, dok sve one koji se opredele za Priča Plustarifni profil očekuje ušteda od 50% na mesečnu naknadu.

Miks tarifa će obradovati sve one koji podjednako vole duge razgovore, surfovanje po Internetu i dopisivanje. Uz izbor Miks M, L, XL, XL Plus ili XXL tarife možete da uštedite 50% na mesečnu naknadu za izabrani tarifni profil, dok, ukoliko izaberete Miks S tarifu možete da ostvarite popust od 40% na mesečnu naknadu.

Ukoliko vaše potrebe i navike zahtevaju potrošnju dosta veće količine saobraćaja za razgovor, surfovanje i dopisivanje, Supertarife će vam sve to omogućiti, kao i mogućnost uštede od 50% na mesečnu naknadu.

Bez obzira za koju se postpejd tarifu opredelite na raspolaganju vam je neograničeni pristup Internetu, kao i mogućnost da minute i SMS poruke koje niste potrošili, iskoristite u narednom mesecu. Takođe, možete da kupite do dvamobilna telefonauz popust na mesečnu naknadu, a plaćate ih na maksimalno 24 mesečne rate.

I to nije sve! Ukoliko se opredelite za neku od Miks ili Super tarifa očekuje vas duplo više Interneta u okviru mesečne naknade, i to u periodu od 6 meseci za ugovor na 12 meseci, odnosno u periodu od 12 meseci za ugovor na 24 meseca.

Za više informacija o postpejd tarifama i njihovim pogodnostima posetite mts sajt. Iskoristite ove značajne pogodnosti, izaberite tarifu koja vam najviše odgovara putem mts internet prodavnice, pozivom Kontakt centra na broj 0800 100 100 ili lično u najbližoj poslovnici i uštedite.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi