Prvih 6 meseci mts TV po ceni od 1 dinar | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

Prvih 6 meseci mts TV po ceni od 1 dinar

Izvor mts
Izvor mts

Uživajte u svim prednostima digitalne televizije i pogodnostima koje je mts pripremio za vas – prvih šest meseci mts TV usluge po ceni od samo 1 dinar.

Izvor: mts

Uz mts TV gledanje televizije je zabavnije i lakše. Pored digitalnog TV signala visokog kvaliteta slike i zvuka, bogate ponude TV kanala i dodatnih usluga kojima možete lako da pristupate putem TV menija, mts nudi mogućnost svim novim korisnicima usluge mts TV da,uz ugovor na 24 meseca, mesečnu naknadu za Osnovni paket mts TV usluge, čak prvih šest meseci plaćaju po ceni od samo 1 dinar.

I to nije sve! Dodatni TV paketi Porodični, Plus, HBO, Cinemax, Muzički i Mađarski paketsu besplatni tokom prvih mesec dana korišćenja mts TV usluge.

U okviru Osnovnog paketa očekuje vas više od 100 kanala poznatih domaćih i stranih televizijskih kuća različitih žanrova (informativni, filmski, zabavni, dokumentarni, sportski i muzički), radio kanali, lokalni i regionalni TV kanali čiji je program prilagođen području u kome živite, kao i 5 Arena sport kanala.

Takođe, korisnici mts digitalne televizije mogu da pristupe Video klub bazi sa nekoliko hiljada filmskih naslova svih žanrova i drugih sadržaja, uz mogućnost iznajmljivanja i besplatnog naručivanja filmova, serija, koncerata ili dokumentarnih emisija, koje mogu da se gledaju više puta u toku dana.

Dodatni komfor u gledanju omiljenog TV sadržaja vam omogućavaju i usluge: Gledaj unazad i 72 sata unazadSnimanje sadržajaRoditeljska kontrolaPodešavanje podsetnika, dok vam usluga TV na više uređaja pruža mogućnost da omiljene programe, osim na TV uređaju, pratite i na mobilnom telefonu, tabletu i računaru, i to besplatno do 1. marta 2016. godine.

Zahtev za mts TV uslugu možete da podnesete online, pozivom Kontakt centra na broj 0800 100 100 ili lično u nekoj od mts poslovnica.

Za više informacija o ovoj promotivnoj ponudi posetite mts sajt. Uživajte uz mts TV uslugu i svim njenim pogodnostima!

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi