Novo u mts-u: Tourist SIM pripejd kartica | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novo u mts-u: Tourist SIM pripejd kartica

Specijalna ponuda za sve turiste koji borave u Srbiji – neograničen 4G Internet u mts mreži samo uz Tourist SIM i Super Tourist SIM pripejd karticu.

  Izvor: mts Tvoj svet.
 mts Super Tourist SIM.
mts Super Tourist SIM.
Izvor: mts Tvoj svet.

Kako bi turistima koji posećuju Srbiju olakšali boravak i omogućili još lepše uživanje u lepotama zemlje, mts je svim posetiocima naše zemlje, ali i onima koji žele da uživaju u prednostima super brzog mts 4G Interneta dostupnog u svim većim gradovima, pripremio specijalne 4G pripejd karticeTourist SIM i Super Tourist SIM.

Ukoliko se opredelite za Tourist SIM pripejd karticu dobijate:

- 3 x 24 sata neograničenog 4G Interneta;
- Mogućnost aktivacije povoljnih Tourist dodataka: Internet na 24 sata, Minuti za neograničene razgovore u mts mreži ili Poruke za neograničeni SMS u domaćem saobraćaju.

Međutim, ukoliko ste „zahtevniji“ turista i potrebno vam je više Interneta i minuta za razgovor, onda je pravi izbor za vas Super Tourist SIM kartica čijom kupovinom dobijate:

- 10 GB najbržeg 4G Interneta;
- 30 minuta za razgovore ka inostranstvu;
- 120 minuta za razgovore u mts mreži.

Za još povoljnije surfovanje, razgovore i SMS dopisivanje možete da izaberete specijalne promotivne Super Tourist SIM dodatke: 4G Internet dodatke, Minuti ili Poruke tarifni dodatak, koje, kao i tarifne dodatke Tourist SIM kartice, možete da aktivirate u mts vodiču - pozivom na *100# (za meni na srpskom jeziku) ili *300# (za meni na engleskom jeziku).

Karticu Super Tourist SIM, po ceni od 1.800 dinara, kao i Tourist SIM, koja košta 600 dinara, možete da kupite u nekoj od mts poslovnica, kao i na prodajnim mestima Tabak Press i Tabak Maxim, a aktivirate ih prvim pozivom, SMS porukom, odnosno započetom Internet sesijom.

Za više informacija o Tourist SIM i Super Tourist SIM pripejd kartici, tarifnim dodacima, načinu aktivacije i cenama posetite mts sajt.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi