Kako da najlakše kupite autobusku kartu za CG? | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako da najlakše kupite autobusku kartu za CG?

Kupite autobusku kartu za vašu omiljenu destinaciju u Crnoj Gori, brzo, jednostavno i bez čekanja u redu, zaduženjem vašeg mts postpejd ili pripejd računa putem portala www.redvoznje.net.

  Izvor: mts.
 mts kupovina karte preko mobilnog.
mts kupovina karte preko mobilnog.
Izvor: mts.

Kupite autobusku kartu za vašu omiljenu destinaciju u Crnoj Gori, brzo, jednostavno i bez čekanja u redu, zaduženjem vašeg mts postpejd ili pripejd računa putem portala www.redvoznje.net.

Više ne morate da brinete da nećete stići da kupite na vreme autobusku kartu za neki od gradova crnogorskog primorja, kao i da ćete dugo čekati u redu za kupovinu iste. Od sada, kompanija Digital Logic d.o.o i mts vam nude sasvim jednostavan, pouzdan i brz način kupovine autobuskih karata za Herceg Novi, Kotor, Tivat, Budvu, Petrovac na moru ili Sutomore, i to na veoma komforan način, od kuće ili gde god da se nalazite – zaduživanjem vašeg postpejd, odnosno pripejd računa putem portala www.redvoznje.net.

Ukoliko ste mts postpejd korisnik, pripejd ili korisnik tarifnog profila Kontrola troškova, sasvim jednostavno možete da kupite autobusku kartu za željenu destinaciju u Crnoj Gori:

- Registrujte se na portalu www.redvoznje.net, ili ukoliko ste već registrovani, prijavite se unošenjem e-mail adrese i lozinke;
- Odaberite mesto polaska, mesto odlaska, smer (jedan smer/povratna) i datum polaska;
- Odaberite autoprevoznika i potvrdite unos klikom na dugme Kupi;
- Zatim, odaberite način plaćanja (sa pripejd računa ili zaduživanjem postpejd računa);
- Nakon biranja autobuske karte, na broj telefona sa čijeg računa će karta biti naplaćena ćete dobiti SMS poruku sa privremenom šifrom od 4 cifre koju ćete, radi autentifikacije, uneti u označeno polje;
- Nakon unošenja privremene šifre, korisnik prihvata Opšte uslove korišćenja i kupuje kartu;
- Nakon kupovine korisnik dobija SMS poruku sa jedinstvenim identifikacionim brojem karte a karta će biti dostavljena putem e-mail-a, kao i na prethodno unetu adresu.

Na ovaj način, možete da kupite autobuske karte za neku od navedenih destinacija na crnogorskom primorju za polaske iz:

- Beograda i Lazarevca (prevoznik Transjug);
- Subotice (prevoznik Blue Line);
- Novog Sada i Šapca (prevoznik Feniks GIZ) i
- za polaske iz Čačka, Kragujevca, Požege i Ivanjice (prevoznik Čačak AD).

Za više informacija o kupovini autobuskih karata sa mobilnog računa posetite sajt mts-a. Iskoristite ovu pogodnost i, za samo nekoliko minuta i u par klikova, jednostavno kupite autobusku kartu za Crnu Goru.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi