Disney Junior i mts vas nagrađuju | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Disney Junior i mts vas nagrađuju

Izvor mts

Pratite novi Diznijev animirani crtać „Miles From Tomorrow“, na Disney Junior kanalu mts digitalne televizije, odgovorite tačno na kviz pitanja i osvojite lepe poklone.

 Izvor: mts.

„Miles From Tomorrow“ je stigao. Novi Diznijev animirani crtać – „Miles From Tomorrow“, odsubote 23. maja, možete da pratite svakoga dana na Disney Junior kanalu, u okviru Osnovnog paketamts TV-a (kanal 518),od 09.55 časova.

U saradnji sa Disney kanalom, mts je za najmlađe gledaoce pripremio „Miles From Tomorrow“ nagradna kviz pitanja. Naredne tri subote, počevši od sutra 23. maja, biće postavljeno po jedno kviz pitanje vezano za ovu animiranu seriju. Potrebno je da svakog radnog dana pratite epizode „Miles From Tomorrow“ i zatim svake subote odgovorite na pitanje koje će biti postavljeno na mts Facebook stranici. Prva tri najbrža odgovora dobijaju vredne poklone.

Mogućnost učestvovanja u „Miles From Tomorrow“ nagradnim kviz pitanjima imaju korisnici mts TV usluge ili korisnici nekog od Box paketa.

Radnja „Miles From Tomorrow“ animirane serije je smeštena u budućnost. Ova intergalaktička avantura nam donosi svemirske pustolovine mladog Kalista i njegove porodice – majke i kapetana broda Fibi, oca – inženjera Lea, tehnički potkovane starije sestre Lorete i ljubimca robo-noja Merka, koji pomažu u povezivanju univerzuma u ime vlasti Tomorrowland-a. Svaka epizoda se sastoji od dve jedanaestominutne akcione priče u kojima Majls i porodica Kalisto istražuju čudesne nove svetove, odvodeći male gledaoce i njihove porodice na putovanje u budućnost.

VideoMiles From Tomorrow

Disney Junior kanal, koji se nalazi u Osnovnom paketu mts TV usluge, je namenjen deci predškolskog uzrasta koji kroz muziku, priče i igru inspirišu decu da pevaju, igraju, uče i da se zabave. Pored Disney Junior kanala, korisnicima mts TV usluge su na raspolaganju i Disney XD kanal, koji je kombinacija igranog i animiranog programskog sadržaja namenjenog dečacima i devojčicama, kao i Disney Channel, jedan od najpopularnijih kanala za decu i mlađe tinejdžere širom sveta, koji nudi brojne zabavne emisije među kojima su poznati svetski hitovi, kao i animirana produkcija studija Disney.

Za sve dodatne informacije o mts TV usluzi i Osnovnom paketu posetite sajt mts-a. Pratite Disney Junior na mts TV kanalu 518 i avanture porodice Kalisto, odgovarajte na nagradna kviz pitanja i osvojite lepe poklone.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi