U sazvežđu pobednika - FEST 2015 | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U sazvežđu pobednika - FEST 2015

Počinje 43. Međunarodni filmski festival FEST i trajaće od 27. 02. do 8. 03. 2015, dok će se filmovi prikazivati na više lokacija u Beogradu.

  Izvor: Promo.

Ono što FEST krasi i što ga je krasilo svih ovih godina jeste činjenica da je širom otvoren za sve kinematografije sveta i za sve relevantne autore, ali i filmove koji se neće naći na bioskopskom repertoaru. Stoga vas i ove godine očekuje niz ostvarenja različitih žanrova, iz različitih kulturoloških konteksta, koji su nagrađivani prestižnim nagradama širom sveta.

Tradicionalno, kao i prethodnih godina, prijatelj FEST-a je kompanija Telekom Srbija, koja je za sve svoje korisnike i posetioce FEST-a pripremila promociju svoje digitalne televizije, u posebnom Telekom Srbija kutku koji se nalazi u holu Sava Centra. U okviru ovog kutka bićete u mogućnosti da se detaljno informišete o Telekom Srbija digitalnoj TV platformi i svim uslugama digitalne televizije koje su u ponudi, kao i pogodnostima koji uz to idu.

VideoU sazvežđu pobednika - FEST 2015

Zašto odabrati digitalnu televiziju Telekoma Srbija? Možete da pratite TV program i nakon uvođenja digitalizacije bez dodatnih troškova, da uživate u raznovrsnom programu preko 100 kanala Osnovnog paketa i besplatnim paketom Arena Sport kanala koji je uključen u Osnovni paket, takođe možete da uživate u paketu sa 16 HD kanala, dodatnim paketima TV kanala po izuzetno povoljnim cenama: Fun, HBO, Cinemax, Pink +, Paket za odrasle, kao i velikom broju dodatnih usluga: Video na zahtev, Snimanje sadržaja, 72 sata unazad, Gledaj unazad, Roditeljska kontrola itd.

Pozivamo vas da posetite Telekom Srbija štand, gde vas pored promocije očekuju i zanimljivi sadržaji - zakoračite u „Bioskop pod zvezdama“ i slikajte se u „bioskopu na otvorenom”. Fotografije možete da potražite sutradan na Telekom Srbija Facebook stranici.

Za više informacija o Telekom Srbija digitalnoj televiziji posetitesajtTelekoma Srbija.

Budete deo ovogodišnjeg 43. FEST-a, posetite Telekom Srbija kutak i dobro se zabavite.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA