Šta je Telekom Srbija Cloud? | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta je Telekom Srbija Cloud?

Kreirajte vaše virtualne računare i servere korišćenjem računarske infrastrukture Telekoma Srbija.

  Izvor: Promo.

U eri informaciono – komunikacionih tehnologija, kada je bitno da se posao kvalitetno završi u što kraćem roku i uz korišćenje što manje resursa, prednost se daje optimizaciji resursa, značajnoj uštedi i stručnoj IT podršci. Upravo ove stvari Telekom Srbija nudi svojim postojećim i budućim korisnicima uz uslugu Cloud.

Cloud vam omogućava da imate sve potrebne resurse i podatke na jednom mestu bez kupovine najnovijeg hardvera i softvera, bez troškova održavanja i zauzimanja prostora, dok su vam nesmetano funkcionisanje IT opreme i bezbednost podataka zagarantovani kroz virtuelni server koji kreirate vi sami korišćenjem infrastrukture Telekoma Srbija.

Na raspolaganju su vam dva rešenja - IaaS, koji podrazumeva iznajmljivanje infrastrukture i PaaS, gde možete da iznajmite razvojni i web server, kod kojih vam je na raspolaganju profesionalna podrška 24/7.

Parametri za uslugu Cloud se definišu jednostavno i brzo, u samo par koraka. Potrebno je da se prijavite na Cloud portal pomoću korisničkog imena i šifre koju ste kreirali prilikom registrovanja za portal Moj Telekom. Nakon prijave i pregleda usluga, izaberite uslugu koja odgovara vašim potrebama, podnesite zahtev i nakon toga vaš rad u Cloud-u može da počne. U svakom trenutku možete da pristupate resursima sa bilo kojeg mesta i uređaja.

Više informacija o usluzi Cloud, kao i infrastrukturi i platformi koju podržava možete da vidite na sajtu Telekoma Srbija i, bez obzira da li su vaše potrebe velike ili male, obezbedite sigurnost svojih podataka i efikasno upravljanje njima pomoću Telekom Srbija Cloud rešenja.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi