Razgovori i SMS sa tri omiljena broja za 0 dinara | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Razgovori i SMS sa tri omiljena broja za 0 dinara

Odaberite vaša tri omiljena mt:s broja i razgovarajte i šaljite SMS poruke za 0 dinara.

  Izvor: Telekom Srbija.

Kada nismo u mogućnosti da se vidimo sa dragim osobama, jedino što nam preostaje jeste da se čujemo sa njima ili kontaktiramo ih putem SMS poruka. Kako bi moglo „opušteno“ da se komunicira sa najomiljenijima, mt:s je za sve prepaid korisnike i korisnike tarifnog profila Kontrola troškova omogućio uslugu Tri omiljena broja i mogućnost obavljanja razgovora i slanja SMS poruka za 0 dinara.

Nakon odabira bilo koja tri omiljena broja iz mt:s mreže, aktivaciju usluge Tri omiljena broja možete da izvršite putem mt:s vodiča pozivom na *100#, u delu Ostalo/Povoljni razgovori, kao i slanjem besplatne SMS poruke na broj 687 sa tekstom TRI.

Definisanje prva tri omiljena mt:s broja je besplatno, a svaka promena nakon tri besplatno definisana broja se naplaćuje po ceni od 120 dinara.

Period važenja pretplate Tri omiljena broja, koja se naplaćuje sa prepaid računa, jeste 30 dana, nakon čega će usluga biti ponovo naplaćena ako korisnik ima dovoljno kredita na svom računu.

Za dodatne informacije o ovoj usluzi posetite sajt Telekoma Srbija. Iskoristite ovu povoljnost, odaberite vaša tri omiljena broja i razgovarajte i dopisujte se sa njima za 0 dinara.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi