Portal Moj Telekom | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Portal Moj Telekom

Portal Moj Telekom vam na jednostavan način, iz udobnosti vašeg doma, omogućava da pregledate i realizujete brojne usluge Telekoma Srbija.

  Izvor: Telekom Srbija.

Moj Telekom je vaš online portal na kome u samo nekoliko koraka, u bilo koje doba dana i noći, možete da imate uvid u sve usluge Telekoma Srbija koje koristite - listinge saobraćaja, pregledate trenutna i prethodna zaduženja, preuzmete račun u pdf formatu za željeni mesec, online platite račune preko platnih kartica, online dopunite kredit bilo kog mt:s prepaid broja, kupite telefon uz odgovarajući postpaid paket, kao i da izvršite kupovinu neke od drugih usluga koje su u ponudi.

Da biste iskoristili praktičnost i jednostavnost ovog portala, potrebno je da na njemu kreirate vaš nalog unošenjem ličnih podataka. Nalog mogu da kreiraju svi korisnici usluga mobilne i fiksne telefonije, Interneta ili IPTV-a i naravno Box paketa Telekoma Srbija unošenjem postpaid broja, prepaid broja ili putem šifre korisnika. Takođe, nalog možete da kreirate i ukoliko niste još uvek korisnik usluga Telekoma Srbija i preko njega možete online plaćati usluge prepaid dopune i drugih servisa poput Klik Sporta i Web TV-a. Nakon što se uspešno prijavite, možete da pristupite sadržajima na portalu i realizujete usluge za koje ste se opredelili.

Za više informacija o portalu Moj Telekom posetite sajt Telekoma Srbija i uživajte u prednostima koje vam ovaj portal pruža.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi