Snimi i gledaj omiljeni program kada želiš | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

Snimi i gledaj omiljeni program kada želiš

Izvor Telekom Srbija
Izvor Telekom Srbija

Usluga Snimanje sadržaja koju Telekom Srbija nudi korisnicima dopuna je korisničkog iskustva IPTV-a i omogućava snimanje sadržaja pojedinih TV kanala.

Poznata scena, znate da će se na TV-u emitovati vaš omiljeni film ili serija, a da tada nećete biti kod kuće ili da će neko od ukućana u isto vreme da gleda utakmicu svog omiljenog kluba. Najbolje je kada uvek možete da pogledate program koji vam se sviđa, bez razmišljanja da ćete zakasniti na početak emitovanja ili da nećete moći da pogledate omiljenu emisiju.

Usluga Snimanje sadržaja koju Telekom Srbija nudi svojim korisnicima je dopuna korisničkog iskustva IPTV servisa, koja omogućava snimanje sadržaja pojedinih TV kanala.

Ova usluga vam omogućava da zakažete snimanje emisije koju nećete moći da pogledate u trenutku kada se bude emitovala ili za koju znate da biste voleli da je pogledate ponovo. Ukoliko se ranije niste prijavili za ovu uslugu, dovoljno je da kroz meni svog IPTV-a aktivirate dodatnu uslugu Snimanje sadržaja. Kada vam je usluga aktivirana, u TV vodiču izaberete emisiju koju želite da snimite ili više njih, jer na ovaj način možete da zakažete snimanje više emisija koje su na programu u isto vreme.

Kada se emisija i snimanje završi možete da je pogledate u bilo kom trenutku u naredna tri dana - jednom ili više puta. I to nije sve - snimljene emisije, pomoću vašeg daljinskog upravljača, možete da pauzirate ili premotavate unapred ili unazad.

Spisak TV kanala na kojima je moguće snimiti sadržaj možete da pogledate na sajtu Telekoma Srbija ili u Programskoj šemi vašeg IPTV-a – označeni su crvenom tačkom.

Gledajte i uživajte u televiziji na sasvim nov način.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi